Седмичен хороскоп за 12-18 август

Седмицатас е очертава да бъде твърде динамична и изпълнена с много и различни емоции, които ще ви направят много чувствителни и към най-малките промени в ежедневието ви. Истината...

549 0

Седмицатас е очертава да бъде твърде динамична и изпълнена с много и различни емоции, които ще ви направят много чувствителни и към най-малките промени в ежедневието ви. Истината е, че се нуждаем от тези промени, но мисълта, че нещо може да наруши ежедневната ни рутина ни плаши, въпреки, че промените ще са за добро и няма да ни навредят.

Овен
През тази седмица ще сте господари на времето и живота си.

Сега може да планирате дните си, както ви е удобно и както ви харесва. Добре е първите дни на периода да посветите на печеленето на пари. Дните ще са „златни“ в това отношение и е добре да не пропускате шанса си. В края на седмицата не се колебайте дали да действате смело в личен план. Изчакването само ще ви изтормози сериозно.
Телец
През тази седмица ще откриете свои нови възможности, които ще открият пред вас нови перспективи. Неочакваното покровителство от страна на влиятелни хора ще ви позволи да постигнете успех в професионалната област. Това значително ще увеличи доверието ви сред колегите и бизнес партньорите. В края на седмица е добре да отделите време за приключването на семейни дела, които са били забавени до последния момент. През почивните дни си струва да се отпуснете сред природата.

Близнаци
Минималните усилия тази седмица ще ви зарадват с максимални резултати. Но имайте предвид, че прекомерната суета и прекомерното старание няма да доведат до нищо добро. Внимавайте да не пожелаете на някого зло, макар и заслужено – вашето желание може да се осъществи в плашещ обем. През почивните дни си струва да поемете инициативата в любовно отношение. Все пак не ви ли омръзна да чакате толкова много време.

Рак
През тази седмица трябва да вярвате в успеха и сбъдването на мечтите си. Спокойно, но твърдо вървете към целта си и ще получите това, което искате и то съвсем скоро. В средата на седмицата можете да докажете на колегите и началството си, че сте незаменим специалист. В четвъртък ще ви очакват приятни събития в личния ви живот, които ще добавят увереност, че сте обичани. Пътешествията през почивните дни ще бъдат разтоварващи и обогатяващи едновременно.

Лъв
Това е добро време за творчество и развихряне на въображението ви. Не се страхувайте да излезете от обичайната рамка и да опитате нещо ново. Сега имате нужда от независимост във всичко: и в мислите, и в делата, и в действията, но най-вече – в решенията. Имайте предвид, че ако сте твърде безкомпромисни са вероятни конфликти в работата. Защитавайте вашите интереси, но дипломатично. За сега не споделяйте иновативните си идеи.

Дева
Седмицата обещава да бъде интензивна и противоречива. Преди да вземете дадено решение, трябва да обмислите всичко. Сега е важно да си поставяте нови задачи. Във вторник се опитайте да не влизате в конфликт с колеги и началници. В петък ситуацията вероятно ще се промени драстично. В този ден ще трябва да направите избор, от който може да зависят перспективите ви за близкото ви бъдеще. Действайте смело и водени от чувството ви за достойнство.

loading...