Седмичен хороскоп за 14-20 август

Овен Настъпващата седмица може да ви зарадва с осъществяването на проект, чието начало е положено отдавна. Все пак дали ще се осъществи по желания от вас начин зависи...

641 0

Овен
Настъпващата седмица може да ви зарадва с осъществяването на проект, чието начало е положено отдавна. Все пак дали ще се осъществи по желания от вас начин зависи изцяло от вашата целеустременост.

Ако желаете да постигнете успех ще ви се наложи да работите усилено и да не се предавате пред появилите се трудности. Сряда и петък ще са изпълнени с много събития и срещи. В четвъртък и събота не трябва в никакъв случай да забравяте задълженията си и да закъснявате за срещи. Неделята ще е вашето време. Почивайте си и отдайте се на любимите си занимания.

Телец
Предстоящата седмица ще е сложна за вас. По тази причина се запасете с търпение и се опитайте да бъдете максимално издръжливи, колкото и да ви идва просто да се откажете. Ако ви предстои пътуване, то понеделника ще е най-подходящия ден. В сряда бъдете внимателни защото са възможни грешки и гафове на работното ви място. Бъдете предпазливи по отношение на информацията, която получавате, защото не всичко ще бъде вярно. През почивните дни се махнете от забързаното ежедневие на града и отидете в планината.

Близнаци
Тази седмица е желателно да запазите в тайна своите планове и замисли, за да можете успешно да ги пресъздадете в реалния живот. Тяхното огласяване предварително само ще ви попречи. Във вторник и сряда очаквайте буквално да ви затрупат с работа. В никакъв случай не се вторачвайте в текущите проблеми, а помислете за почивка и отпуска. Не се учудвайте, ако възникнат някакви неформални отношения с началниците ви. В петък, каквито и трудности да изникнат ще можете да разчитате на приятелите си. През почивните дни отделете повече внимание на себе си.

Рак
През тази седмица ще ви се наложи да сдържате емоциите си и да не проявявате лош характер и раздразнителност. Само при такова поведение ще бъдете в състояние да избегнете конфликтите в семейството си и на работното място. В сряда и четвъртък е възможно да получите предложение, което трябва да обмислите внимателно и да прецените дали да го приемете или откажете. През почивните дни ще можете да си починете само у дома, така че ако сте имали уговорки с приятели ще е по-добре да ги отложите. Е, ако имате желание да решавате чужди проблеми, тогава може и да не ги отлагате.

Лъв
Тази седмица най-доброто, което можете да направите, е да обърнете повече внимание на околните. Приятелите и любимия ви човек, вероятно ще ви зарадват и ще ви дадат ценен съвет. Обърнете внимание на малките неща, които се случват около вас, защото те ще бъдат сигнали, които ще ви посочат правилната посока, в която трябва да промените поведението и мислите си. Ако непрекъснато се чудите, защо времето никога не ви стига, то тогава се замислите как го употребявате и дали не можете да промените нещо в това отношение.

Дева
Тази седмица преди всичко помислете за себе си. Семейството си е семейство, но все пак всеки има нужда понякога да обърне внимание на собствената си личност. Забравете за всякакви скрупули и угризения и просто го направете. Помислете лично вие, от какво имате най-много нужда и не се впускайте в няколко посоки едновременно, а се съсредоточете върху най-главното. Извън това всякаква помощ от приятели ще ви бъде много полезна. В работата ви ви очакват нови интересни перспективи, които в никакъв случай не трябва да пропускате, дори и ако това налага да си лягате късно или дори да не спите.

loading...