Седмичен хороскоп за 21-28 юли

Овен Идните дни ще бъдат много успешни за вас в професионален план. Разковничето е в това да проявявате търпение и през цялата седмица да следвате целите си. Постарайте...

886 0

Овен

Идните дни ще бъдат много успешни за вас в професионален план. Разковничето е в това да проявявате търпение и през цялата седмица да следвате целите си.

Постарайте се да надграждате и обогатявате партньорските си отношения.
Телец
Вие ще сте сред щастливците на зодиака, стига да съумеете правилно да изиграете картите си през идната седмица. Ще срещнете интересни хора и ще погледнете по нов начин на света около вас. Грижете се добре за здравето си.

Близнаци
Добре ще е да обърнете поглед назад към миналото, да направите равносметка по важните теми от живота си, да се обърнете навътре към себе си и да помислите върху въпросите, които ви вълнуват. Избягвайте конфликтните ситуации през идната седмица.

Рак
Навлизате в доста силен период, през който най-сетне ще погледнете напред и ще започнете да осъществявате всичко онова, което сте замислили. Успешно ще се освобождавате от всичко старо, което си е свършило работата и няма място в живота ви.

Лъв
През идната седмица ще се наложи да бъдете по-толерантни към околните – вслушвайте се в тяхното мнение и се опитайте да си сътрудничите. Тези от вас, които искат да поставят ново начало в любовен план, ще имат възможност да го направят.

Дева
За много от вас идните дни ще са наситени със събития. Социалният ви живот ще бъде активен. Възможностите за развитие във всяка област са добри. Дръжте на дистанция всеки, който иска да се възползва от вас.

loading...