Седмичен хороскоп за 31 юли – 6 август: Телец – към нова цел, Скорпиони…

Овен Всичко зависи от вас Не предприемайте нищо, без да е проучено подробно, но и не планирайте кардинални промени. В семейството ви нещата ще потръгнат по-гладко. Каквото и...

658 0

Овен

Всичко зависи от вас

Не предприемайте нищо, без да е проучено подробно, но и не планирайте кардинални промени. В семейството ви нещата ще потръгнат по-гладко. Каквото и да се случи през тези дни, то ще си е ваше дело. В понеделник нещо неприятно ще ви изненада на работното място. Постарайте се да организирате нормалния ход на работата. Във вторник е добре да напомните на длъжниците си за дълга им, време е да съберете раздадени пари. В сряда ще откриете нов източник на доходи, които няма да са особено големи, но ще имате полза от тях. В четвъртък ще имате възможност да направите дълго подготвяна покупка. В петък много Овни ще получат признание за добре свършена работа. През тази седмица се въздържайте от пътувания, освен ако не са крайно наложителни.

Телец

Към нова цел

Родените през май ще имат бързи и в повечето случаи успешни действия в деловата си дейност, дори и през четирите празнични дни, и от понеделник се стремят към нова цел, която ще ги обхване изцяло и ще им донесе удоволствие и придобивки. Родените през април, ако успеят да потиснат прекалената си емоционалност, ще се справят с предизвикателствата. Телците са чувствителни и няма да се почувстват добре, ако се вглеждат в собствените си вини. Където и да сте, избягвайте хората в лошо настроение и не носете много пари със себе си. В понеделник вероятно партньорът ви ще си признае за неприятни загуби, но това няма да ви засегне особено. Вторник е най-силният ви делови ден – каквото направите, ще ви донесе успех. Сряда и четвъртък ще преминат в излишни спорове, безплодни обсъждания на проекти и предложения. В петък ще довършвате закъснели задачи.

Близнаци

Срещате надеждни партньори

Съдбата ще ви срещне с надеждни партньори до неделя, но при преговори не бързайте с окончателен отговор. Не показвайте недоверието или съмненията си открито. Очаквате и сигурно ще получите известие от (за) човек, който се намира далече от вас. От днес до неделя по някакъв повод ще възстановите позагубени контакти с роднини. Възможно е да получите подаръци и внимание, които ще ви зарадват. В понеделник ще се подготвяте за бъдещи изяви, които много ви вълнуват. Вторник ще посветите на работа с финансови документи и проблеми. В сряда ще осуетите среща с партньор, който от известно време настоява да се откажете от нещо, важно за вас. В четвъртък и петък намирате поддръжници, спонсори и кредитори на ново начинание.

Рак

Парите ви тревожат

Основен повод за тревоги през този период ще са парите. Ще броите загубите си и ще се тревожите, но това е напразно, защото от понеделник ще бъдете овъзмездени богато за неприятностите. Част от тях не бихте могли да избегнете, но други ще се дължат на вашата емоционалност и склонност към прекален размисъл. Трябва да ви предупредя, че отново ще позволите да ви носи течението и толкова сте запленени по нова сделка, че има опасност да рискувате прекомерно. Бъдете по-внимателни и сериозни с обещанията си, особено родените през юли. Родените през юни ще въздишат напразно по човек, който ги привлича. В понеделник организирайте работата си. Във вторник довършете ангажимент, който ви тежи на плещите от много време. В сряда ще направите сполучливи дребни покупки за офиса и дейността си, но бъдете внимателни с тях, за да не се окажете губещи в четвъртък и петък.

Лъв

Планирайте разходите си

Разумно планирайте разходите си, особено фирмени и служебни, за да не се наложи да търсите спешни заеми. Сега това не е препоръчително за вас. В личен план не си позволявайте нищо излишно до неделя. Бъдете трезви към потребностите си, не играйте хазарт и не залагайте, не давайте заеми, но и не разчитайте да си получите през периода раздадени заеми. Важно е сега да се отнесете сериозно към финансите си, дори и да нямате в момента проблеми. В понеделник се пазете от излишна заядливост с хората около вас. Вторник ще ви донесе важни срещи и ще обмисляте план за решаването на проблем. Сряда ще е първият ден с добра финансова новина. В четвъртък ще се радвате на семейството (партньора) си и ще получите помощ от брат или сестра. В петък ще направите голяма делова крачка напред и ще се успокоите.

Дева

Не си слагайте нищо на сърце

Избягвайте пътуванията до вторник. Дори да ви се случат, те няма да са успешни, но поне ще се откъснете от напрежението на работното си място. То няма да зависи от вас, затова не си слагайте на сърце дребните неприятности и се старайте да не допускате грешки. Завършите ли седмицата без издънки, ще я приемете за сполучлива за вас. Днес и утре помогнете в дома си да довършите заедно с близките си това, което ви предстои – дребни ремонти, зазимяване, зимнина. В събота и неделя си позволете да се поглезите по всякакъв начин, по възможност сами. В понеделник родените през август ще имат разправия с кръвен роднина по материален въпрос. Родените през септември ще са изненадани от неочакван материален проблем. И едните, и другите ще се справят. Денят, в който ще свършите наистина полезна и много работа, е сряда. През другите дни не се стремете към първа линия.

Везни

loading...