Седмичен хороскоп за 6-12 май

Овен През тази седмица заложете на тишината. Много вероятно е да издадете ваши тайни намерения с прекалената си приказливост. Не допускайте и самохвалство. Във вторник ще имате най-много...

892 0

Овен
През тази седмица заложете на тишината. Много вероятно е да издадете ваши тайни намерения с прекалената си приказливост. Не допускайте и самохвалство. Във вторник ще имате най-много нужда от проява на гъвкавост и адаптивност. В сряда е добре да проявите висша форма на управление на чувствата и емоциите ви. В края на седмицата ще имате добър шанс да съберете единомишленици около себе си. Периодът е добър за промяна на графика ви и въвеждането на полезни навици.

Телец

Седмицата е добра за уреждането на личните отношения. Сега всеки проблем, който е застанал между вас и интимния ви партньор може да бъде разрешен с лекота, а договореното ще се спазва дълго време. В служебен план е време за отстъпки и компромиси. Засега не бързайте с новите планове, периодът не е подходящ за започването на нов проект. У дома отношенията няма да ви създават грижи, но вашата инициатива и участие може да допринесат за приятната атмосфера вкъщи.

Близнаци

Това е седмица, в която да се съсредоточите върху работата си. Потърсете вариант, в който да може да прехвърлите по-рутинните задачи на хора, на които имате доверие. В личен план може да изникне сериозен въпрос за решаване. Подходете към него с рационалност и хладнокръвие. В края на седмицата ви очаква добра новина, която ще улесни значително битието ви. През почивните дни посветете времето си на активна почивка сред природата и умерена физическа активност.

Рак

Седмицата започва с приятно приключение за представителите на вашия знак. Не изпитвайте вина затова, че сте се забавлявали до насита. Във вторник обаче ще трябва да мобилизирате цялата си воля, за да покажете, че сте във форма. От вас ще се очаква проява на инициатива и доказване на твърденията ви. В личен план нещата ще са прекрасни. От вас зависи да продължат да бъдат такива.

Лъв

loading...


Коментари