Седмичен хороскоп за 8-13 април

Овен През идната седмица в лично отношение ще продължите да се изправяте пред предизвикателства, затова обръщайте внимание на всяко несъгласие, отнасяйте се сериозно към всички проблеми, които излизат...

894 0

Овен

През идната седмица в лично отношение ще продължите да се изправяте пред предизвикателства, затова обръщайте внимание на всяко несъгласие, отнасяйте се сериозно към всички проблеми, които излизат на дневен ред, и се опитвайте да ги разрешавате. Ако партньорът ви сподели, че нещо в отношенията ви куца, изслушайте го.

Ако се престорите, че нищо не се е случило и продължите по старому, нищо чудно в бъдеще да си докарате повече ядове. В професионален план седмицата се очертава успешна за вас, стига да не прекалявате в опитите да налагате авторитета си на всяка цена.
Телец

Има вероятност да си размените резки думи с някого. Вие се славите като търпеливи хора, но през следващите дни нищо чудно чашата на търпението ви да прелее и да се покажете пред хората такива, каквито не са ви виждали. Не се тормозете, че сте избухнали – може би най-накрая е дошъл моментът да кажете честно какво мислите или как се чувствате. В понеделник и вторник ще направите нещо добро за себе си, ако излезете и се забавлявате.

Близнаци

През дадения период ви очакват много интересни срещи и вълнуващи разговори, така че гледайте да стоите по-малко време вкъщи и се виждайте с повече хора навън. Разнообразието ще ви се отрази добре, а ако става дума за срещи с приятели, ще получите подкрепата и разбирането, от които се нуждаете точно в този момент. В емоционално отношение обаче седмицата ще бъде по-трудна, особено ако нещо в личния ви живот куца – на моменти може да се чувствате объркани, неоценени или ограничени. Възможно е също да чувствате внезапни изблици на тъга, но просто в този период сте по-чувствителни.

Рак

И сега няма да се насладите на така желаното от вас успокоение. По някакъв начин хора и събития ще нарушават душевния ви мир, независимо колко усилия сте положили да запазите спокойствие и да не се поддавате на провокация. За някои от вас всички тези преживявания може да се превърнат в отключващ механизъм и в крайна сметка да доведат до важни промени – например най-накрая да проведете разговор, който отлагате от месеци или да излезете от определена ситуация, в която сте попаднали.

Лъв

В тези дни ще сте доста продуктивни и може да постигнете нещо наистина устойчиво в служебен план, стига да се концентрирате и да следвате набелязаната от вас цел. Успехите ви ще донесат в резултат на положения труд и на постоянството, а не плод на щастлива случайност или жест на нечие благоразположение. Ако нещата се случват по-бавно, отколкото ви се иска, заредете се с търпение – точно сега няма как да постигнете бърз напредък, но пък успехите ви ще бъдат трайни.

Дева

Идната седмица ще е много благодатна за вас – ще постигнете траен напредък по довършването на проект, който сте започнали да реализирате преди време. Дори през изминалите дни и седмици да сте били по-разсеяни и да сте отлагали нещо, сега не си позволявайте това – спазвайте поетите ангажименти, за да ви е мирна главата.

loading...