Седмичен хороскоп за новата седмица

ОВЕН Една романтична и приятна седмица очаква представителите на знака Овен. В сряда и събота може да се случат събития, които да внесат промени в живота ви. За...

2205 0

ОВЕН

Една романтична и приятна седмица очаква представителите на знака Овен. В сряда и събота може да се случат събития, които да внесат промени в живота ви. За свободните от вас са възможни интересни запознанства. Не отказвайте излизане с приятели. Очаква ви приятна среща и ново познанство, в което може да изпъкнете и да допринесе за авторитета ви. Периодът е добър за общуване с представители от противоположния пол. Ако си търсите приятел/ка бъдете открити и смели. Шансът е на ваша страна. Периодът е подходящ за всякакви изследвания, профилактика и начало на лечение.

ТЕЛЕЦ
Седмицата вещае известна криза в отношенията. Проблемите ви обаче ще се решат бързо и още по-бързо ще забравите за тях. Няма смисъл да усложнявате и нагнетявате обстановката. Натякването няма да доведе до нищо добро. Звездите ви съветват в понеделник да бъдат смели и напористи. Бъдете уверени в способностите и не се подценявайте и за миг. Това е гаранцията за успеха ви. От средата на седмицата започва период, в който на преден план ще излязат емоционалните ви и любовни предпочитания. Оставете срамежливостта на страна и не изпускайте възможността. Никой няма да може да устои на погледа ви!

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица е добре да сведете желанието си за спорове до минимум. Възможни са конфликти при това, отнасящи се до важни въпроси в двойката. Не бързайте с окончателните изводи и решения и бъдете готови да приемете компромисно решение. В края на седмицата не се доверявайте прекалено. На преден план излиза примамливо предложение за лесни пари. Сделката е много съмнителна, но и изключително привлекателна. Опитайте се да разберете всичко около нея и нека не ви води единствено желанието да придобиването на средствата. В понеделник бъдете предпазливи при боравене с остри предмети и ножове.

РАК
Това, което ще ви липсва през тази седмица е да бъдете по-открити и откровени. Вероятно смятате, че не получавате същото от вашия партньор и вие също се затваряте. Но не това е начинът. Най-добре поговорете откровено. Ще е добре да поглезите тялото си с йога и/или медитация. Изобщо в този ден всички дейности свързани с физическа активност ще ви се отразят добре. Ако отдавна мислите да си вземете домашен любимец, то тази седмица е подходящ ден за това. Животинчето само ще ви подскаже, че е точно вашият избраник. Добре си дайте сметка как точно ще се впише във всекидневието ви грижата за новия член на семейството.

ЛЪВ
През тази седмица ще се чувствате самотни. Всеки има подобни моменти. Не правете трагедия от това. Наближаващите празници ни тласкат към равносметки, които често ни натъжават. Съвсем скоро хармонията в отношенията ще се възстанови. Първият ден от новата седмица може да ви донесе новина, свързана с чужбина. Използвайте момента да придвижите ваши планове за осъществяването на нови начинания. Освен това, както при всички останали, така и при вас, периодът е плодотворен в любовно отношение. Познайте прошката и дайте шанс на любовта.

ДЕВА

Тази седмица ще бъде натоварена за вас. По-добре не назначавайте срещи и/или преговори. Освен това не давайте повод за ревност на партньора ви. Нямате нужда от конфликти особено в навечерието на празниците. Малцина ще могат да устоят на чара ви. Задължително направете добро някому, показвайки любовта си. Така и вие ще се почувствате щастлив, а постъпката ви ще се върне с положителна сила към вас. Не пропускайте никой, който е бил мил с вас.

loading...