Седмичен хороскоп за период от 17 до 23 септември

Седмичен хороскоп Овен Тази седмица обърнете внимание на децата. Започващата учебна година е стрес не само за родителите, но и за малките. Най-добре не прекалявайте с претенциите. Не...

605 0

Седмичен хороскоп Овен
Тази седмица обърнете внимание на децата. Започващата учебна година е стрес не само за родителите, но и за малките.

Най-добре не прекалявайте с претенциите. Не забравяйте, че най-важното са вашите отношения, а не оценките в училище. Почивката е важна част от успешния учебен процес, така че още от сега планирайте как ще прекарате близката ваканция.
Седмичен хороскоп Телец
През тази седмица внимавайте за вашата избухливост. Не се опитвайте на всяка цена да се случи това, което вие искате. От това нямате необходимост, нито полза. Не горете мостовете зад себе си. Всичко може да се оправи с една добра дума и жест. Така ще получите много повече, отколкото сте си мечтали. Погрижете се за здравето си. От доброто ви физическо състояние зависи и настроението ви.

Седмичен хороскоп Близнаци
Тази седмицата не се пазете от задълженията си. Не пестете сили, тъй като ви се предоставя възможност да се докажете в работата и да се издигнете на едно следващо по-високо ниво. Най-подходящият ден за водене на преговори за подобряване на условията и повишаване на заплатата е сряда. В петък шансът ще е на ваша страна, затова за този ден оставете най-рисковите операции.

Седмичен хороскоп Рак
Предстои ви важна крачка, която отлагате от месеци. Може да сте сигурни, че това, което сте предприели е най-добрият вариант. Бъдете твърди в решението си и не променяйте тактиката в последния момент. Само така човек може да постигне целта си. Най-вече уважавайте труда си и не го давайте на ниска цена. В личен план ще имате пълна подкрепа от страна на партньора ви, което ще ви даде допълнителна увереност и сили.

Седмичен хороскоп Лъв
В началото на седмицата може да възникне заплетена ситуация, която вие ще трябва да разрешите със собствени сили. Сега съветите на другите няма да ви помогнат. Има и такива моменти. Не се съмнявайте, че ситуацията ще се развие по най-добрия начин за вас. В здравословно отношение не си правете експерименти с диети.

Седмичен хороскоп Дева
В началото на периода може да бъдете провокирани да споделите нещо много лично. Вие няма да имате нищо против, но се опитайте да не разкривате тайни за интимния ви живот. Нямате гаранция, че казано от вас ще остане тайна. Краят на седмицата ще ви донесе много приятни изненади още от сутринта. Не сваляйте усмивката от лицето си, това ще е половината ви победа. Направете всичко възможно, за да си подарите кратко пътуване през почивните дни.

Седмичен хороскоп Везни
През тази седмица ви очаква признание и висока оценка за идеите ви. Чувство за хумор и оптимизмът също ще са ви незаменими помощници точно при решаването на най-сериозните въпроси. Опитайте се да търсите винаги иновативни решения. Друг акцент, на който трябва да наблегнете е атмосферата в семейството. Опитайте се да се отнесете спокойно към критиките, насочени към вас. Говорете по-малко и да слушайте повече. Това сега е правилната тактика.

loading...


Коментари