Седмичен хороскоп за периода 12-18 ноември

Седмичен хороскоп ОВЕН Планирайте прецизно ангажиментите си Периодът е градивен и силен както за делата ви, така и за увереността, с която подхождате към тях. Очертаващите се добри...

872 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Планирайте прецизно ангажиментите си

Периодът е градивен и силен както за делата ви, така и за увереността, с която подхождате към тях. Очертаващите се добри възможности за професионален растеж ще утвърдят авторитета ви по всички направления. С добри намерения ще тръгнете в една битка, която ще се окаже по-сериозна от първоначалните ви представи. Точно планираните действия и ефективните проекти за бъдещето са надеждната основа за реализацията на вашите цели и всички Овни, които се придържат към такъв стил на изява, ще осъществят намеренията си. Избягвайте противоречията!Влиятелен човек ще попречи временно за осъществяването на материална или финансова цел. Петък, събота и неделя са много нервни.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Към стабилизация

Открито споделяйте желанията, намеренията, идеите и целите си. Доброто, което носите в себе си ще ви прави добронамерени и към хората, с които общувате. Представителите на Телец навлизат в етап на стабилизация, която не веднага, но до четири седмици ще се разгърне, и ще ви зарадва с добри резултати. Погрижете се по-качествено за състоянието на нервите си! Прекалено раздразнителни сте и допускате тежки грешки, каквито по друго време не правите. Петък ще бъде напрегнат, а уикендът много нервен. Понеделник, вторник и сряда са успешни и носят добри резултати. Четвъртък ще бъде напрегнат.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте нервите си

Жените от този знак ги очакват само хубави събития. Те най-добре ще усетят щедростта на съдбата. Ще следвате приоритетите си и в повечето случаи ще подобрявате качеството си на живот. Новият седемдневен етап е добър от гледна точка на условия за реализация на целите от лично и делово естество, но ще е много нервен за всички Близнаци. Мнозина ще действат усилено, за да коригират взаимоотношенията на хората от обкръжението си, но тази активност много често ще се оказва напълно безплодна. Петък и уикендът ще са много нервни и напрегнати. Понеделник и сряда са хубави и успешни, а следващите отново ще са напрегнати.

Седмичен хороскоп РАК

Успешни действия

Започвате седмицата със силно изразен късмет. На добра оценка ще се радват онези от вас, които ще се явяват на изпити и конкурси. Заедно с близките си ще споделите вълнението на деня и ще търсите най-топлите думи, за да изразите вниманието и обичта помежду ви. Етапът е много благоприятен за осъществяване на намеренията ви в професионален и личен аспект, както и за ефективни действия, засягащи реализацията на битови цели. Почти всички родени в зодията ще успеят с осъществяването на цели и въпроси, касаещи намеренията им от обществен порядък. С трудности се сблъскват действащите в бизнеса. Петък и уикендът ще са трудни. Понеделник и четвъртък са успешни, а вторник и сряда ще се неприятни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Успешен етап

Здравата психика ще ви помогне да преодолеете стреса от временните затруднения, които изпитват някои от вас. Ще насочите енергията си основно в сферата на интересите си и от там ще дойдат средствата, които очаквате. Мнозина от Лъвовете са изправени пред прага на истинските човешки ценности, досегът с които ще им позволи да обогатят душевните си предпочитания, без това да спре или да намали професионалната и материалната им реализация. Твърде благоприятни са и възможностите ви за финансови постижения. Петък е печеливш, но носи и кавги, които ще лишат някои от компанията на близък приятел. Уикендът и следващите го делници ще са успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Внимавайте!

Засиленото общуване и сътрудничество с успешно реализирали се хора ще ви окуражи и даде импулс да разкриете повече от способностите си. Ще ви привличат предизвикателства, съизмерими с постиженията на хора, от които се възхищавате. Много напрегнат период. За реализацията на целите си през тази седмица мнозина са готови да действат дори безскрупулно, но и по този начин едва ли ще успеят, защото ще се сблъскат с корави противници, които безусловно ще осъществят намеренията си. Действайте толерантно и не си създавайте неприятности. Петък ще е много напрегнат и неприятен, а уикендът носи ярка сполука. Такава ще ви радва и в следващите два дни, а сряда и четвъртък са тежки.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

loading...