Седмичен хороскоп за периода 15-21 януари

Седмичен хороскоп ОВЕН Успешно партньорство За част от представителите на знака периода е силен по отношение на професионалните им занимания. Седемдневието разкрива чудесни възможности за успешно делово партньорство,...

951 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Успешно партньорство

За част от представителите на знака периода е силен по отношение на професионалните им занимания. Седемдневието разкрива чудесни възможности за успешно делово партньорство, и ви носи достатъчно шанс за реализация на деловите цели. В личен план обаче тази характеристика е неприложима. Прецизното планиране ще е силен коз в ръцете ви. Н е влизайте в кавги с администратори. Петък и неделя са плодотворни, а събота е трудна. Понеделник е хубав, но вторник ще е тежък. В сряда се очертават силни нерви и проблеми. Четвъртък е благоприятен.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Избягвайте кавгите

Ангажиментите ви днес няма да ви затруднят и с повечето от тях ще се справите успешно. По-изразителната отзивчивост, както и по-голяма предпазливост са силно препоръчителни за представителите на Телец през предстоящата седмица. Късметът ви е силен, но трябва да се разграничите от противоречията в деловите среди, защото ще си създадете проблеми. Тук става въпрос за издигане на пречки от високостоящи. Петък и неделя са успешни, а събота е нервна. Тежките делници са вторник и сряда. Понеделник и четвъртък преминават добре.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте се

Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Представителите на Близнаци следва да си дадат ясна сметка за стабилността си и да не преиграват, защото сега – за разлика от друг път, основата върху която са стъпили не е стабилна и ще достигнат до провал. Късметът ви не е слаб, но пък не бива да разчитате изцяло на него, защото това е хазартен подход. Петък идва с промени, а уикендът е сполучлив. Понеделник е хубав,, но се владейте! Вторник и сряда са нервни и напрегнати. Четвъртък е хубав.

Седмичен хороскоп РАК

Успешен период, но ярка нервност

Обмислен ход ще улесни и ускори изхода от един проблем. Не се поддавайте на чужди внушения, вярвайте в себе си. Раците разполагат със силен шанс за успешна реализация в обществото и деловите среди, и мнозина ще се възползват от него. У повечето от родените в знака се забелязва остра нервност, която лесно може да ви дестабилизира.Овладявайте се! Периодът е благоприятен за реализация. Избягвайте сблъсъците! Петък е печеливш, а събота е напрегната. Неделя е успешна, но понеделник е много труден. През следващите дни отношенията са силно изострени.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Трудна седмица

Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. По-голямата част от предстоящия период ще премине в условията на неудобства и повишена нервност. Ако не обръщате внимание на някой външни дразнители и проблеми, ще се радвате на повече спокойствие. Мнозина ще са крайно недоволни от грубо вмешателство на високостояща личност в деловата им дейност. Петък се характеризира с промени, а уикендът е добър. Хубавите делници са понеделник и четвъртък, а вторник и сряда са мъчителни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Към ново разгръщане

Прагматично ще търсите път към онези, които считате за успели и с добри позиции в обществото. Представителите на Дева са в преход към по-голяма самостоятелност, поради което новия седмичен период ще заеме важно място за по-значителната и независима изразност на родените в зодията. Този Петък ще е твърде успешен и печеливш. Събота преминава спокойно, а неделя ще ви изненада с хубава информация. В понеделник не се предоверявайте! Възможна е измама. Вторник е с ярки възможности за успех. Сряда е напрегната, а четвъртък е начало на промени.

loading...