Седмичен хороскоп за периода 18-24 септември

Седмичен хороскоп ОВЕН  Много напрегната седмица През настоящия етап мнозина от Овните се сблъскват с неразрешими проблеми, които предизвикват силно емоционално напрежение, а последното в много случаи води до...

848 0

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Много напрегната седмица

През настоящия етап мнозина от Овните се сблъскват с неразрешими проблеми, които предизвикват силно емоционално напрежение, а последното в много случаи води до потиснатост. Оттук следва и не особено успешното справяне с личните и делови задачи. Седмичният период ще премине в терзания и опити за възстановяване на вътрешното равновесие. Петък е нервен. Стабилизирате се в събота. Неделя и понеделник са успешни. Във вторник спорове. Следващите дни са хубави.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Конфронтиране и напрежение

Тази седмица ще е изпълнена с много напрежение и за Телците. Реализацията на целите ви често пъти ще е под въпрос, което ще насочи голяма част от родените към влиятелни личности, които са в състояние да помогнат. Ясно е, че и при вас емоционалният баланс ще е силно нарушен, което често пъти води до грешки, а поправката им струва допълнителни усилия. Петък ще е доста напрегнат, а в събота започват промени. В следващите дни бурно ще противодействате.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Владейте се по-успешно

В сравнение с предните знаци, емоционалната ви изразност ще е многократно по-активна. За преобладаващата част от Близнаците не може да бъде по друг начин, защото емоционалният интензитет за вас е „вкусът на живота”. Все пак няма да е лошо ако сте по-въздържани, защото вероятността да обречете осъществяването си на неуспех е огромна. Доста напрегнати са петък и събота. Неделя и делниците ще са успешни, но в присъствието на постоянна напрегнатост.

Седмичен хороскоп РАК 

Възобновете хармонията

Ако Раците възнамеряват да действат успешно по целите си през новата седмица е наложително да подобрят взаимоотношенията си с хора от обществените среди или с държавни администрации, с каквито ще им се наложи да контактуват. В някои случаи проблемите с последните се свеждат до неуредени финансови задължения. В момента ситуацията около мнозина не е особено благоприятна. В петък се пазете от удари! Следващите дни ще са успешни, ако сте внимателни!

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Действайте настойчиво

Условията за реализация през новата седмица никак не са лоши за представителите на Лъв, но в служебен план се очертават доста нерви и мъчителни ситуации, които на някои може да причинят и загуби. По принцип обаче в делови план ще разполагате с достатъчно възможности за сполука. Късметът ви през периода не е достатъчно изразителен и не разчитайте на него. В петък проявете настойчивост. През следващите дни ще последват промени и стабилизация.

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Избягвайте противоречията

Късметът при Девите е характерна особеност за новия седмичен период, но на мнозина от зодията ще им е трудно да се възползват от него в пълнота. Затова не бива да вините Съдбата или пък околните, а ярките си емоционални реакции, които често пъти ще ви пречат, прекъсвайки съвсем неочаквано възможността да поправите допуснатите грешки. Петък е слаб, а уикендът, сряда и четвъртък са  успешен. Понеделник и вторник са доста нервни и явно променливи.

loading...