Седмичен хороскоп за периода 30 октомври до 5 ноември

Седмичен хороскоп ОВЕН Започва мощно разгръщане Седмицата дава началото на сериозен период във вашето развитие. Характеризира се с оформянето на значителни възможности за напредък, които ще се разгърнат...

1188 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Започва мощно разгръщане

Седмицата дава началото на сериозен период във вашето развитие. Характеризира се с оформянето на значителни възможности за напредък, които ще се разгърнат последователно в четири етапа. Предстои ви мощно делово разгръщане, което ще предизвика изразителен професионален и финансов напредък. Петък е напрегнат, но успешен, а събота е финансово плодотворна. Неделя, понеделник, вторник и четвъртък носят много успех. Сряда ще е ядовита.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Пред ново начало

Седмицата бележи старт на нов делови етап в личното ви развитие и дава ясно да се разбере, че всички представители на зодията, са изправени пред нещо ново и сериозно, което предоставя шанс да поправите допуснати грешки и да се освободите от всекидневните затруднения. За мнозина е наложително да укрепят основата си. В петък, уикендът и понеделник, действате успешно в материалната сфера и по лични цели. Вторник и сряда носят затруднения. Четвъртък е напрегнат.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Ситуацията се раздвижва, но внимавайте

При Близнаците се наблюдава напредък и отскок поради получената очаквана информация, но мнозина от зодията ще решат, че оттук нататък безусловно владеят ситуацията и ще допуснат непростима грешка, която не след дълго време ще им напакости и ще предизвика инциденти поради тежки финансови проблеми. Петък е благоприятен, събота е трудна, а неделя е успешна. Понеделник и вторник са сполучливи. До края на периода бъдете активни.

Седмичен хороскоп РАК

Внимавайте!

Новата делова седмица ще изправи Раците пред сериозни затруднения. В едни случаи проблемите са лични и засягат предимно бизнесмените, а за други от зодията са семейни. Независимо от сферата, която ще засегнат, за вас е от особена важност да сте много внимателни и да не предприемате рискове. Хубаво е, че на последните не сте любители. Петък носи промени, а уикендът е благодатен. Понеделник е доста успешен, а през следващите дни бъдете внимателни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Делова сполука

В делови аспект новият седемдневен период предоставя на мнозина от представителите на Лъв повече от отлични условия за реализация на материалните и лични цели. За осъществяването им разчитайте само на себе си. Приятели и хора от обществените среди не биха помогнали с нищо. Периодът не е добър за подписване на договори. Петък ви сблъсква с пречки, а уикендът е по-надежден. Делниците преминават успешно. По-проблематична се оказва сряда.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Партньорството гарантира успех

Сериозният ход на Девите сега е в партньорството. Ако направите крачка в това направление, няма да останете разочаровани.В деловата сфера обстоятелствата са доста нестабилни, а това може да предизвика определено нежелан ефект и върху позициите в обществените среди. Благоприятният петък ще бъде последван от трудна събота и успешна неделя. Понеделник е добър, но вторник ще е тежък. Условията за успех в сряда са добри. Четвъртък е по-напрегнат.

loading...