Седмичен хороскоп за периода 7-13 януари

Седмичен хороскоп ОВЕН Активна изразност Началото на годината ще ви зарадва с добра оферта за нова работа. Интересен седмичен етап, определящ началото на мощна реализация в характерния за...

392 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Активна изразност

Началото на годината ще ви зарадва с добра оферта за нова работа.

Интересен седмичен етап, определящ началото на мощна реализация в характерния за вас делови периметър, която ще се осъществи в пълнота за срок от четири седмици. Сега се намирате в центъра на динамична среда, в която ще разгърнете уменията си за изграждане на необходимото ви база. Петък е ползотворен, а уикендът ще е доста напрегнат. Понеделник ще е успешен, а във вторник сполуката ще дойде по-трудно. В сряда успяват мобилизираните. Четвъртък е благодатен.
Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Период на укрепване

Отпуснете се и се насладете на постигнатото до тук през годината. Предстоящата седмица следва да се разглежда като важен период за социалното укрепване на Телците, през който ще направите важна крачка напред в израстването си – лично и социално. Някои от родените в знака ще се укрепят и стабилизират във възходяща градивност по отношение на професионалните си позиции. Петък е слаб, събота е успешна, а неделя ще е доста неприятна. Понеделник и вторник също ще са успешни. Сряда ще е по-слаб ден, а четвъртък ще ви донесе ярка сполука.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Напрегнат етап

С делова активност ще работите върху приключване на започнатите задачи и на всички други, чиито срок наближава с края на годината. Седмичният период, пред който Близнаците са изправени ще е силно напрегнат поради остри противоречия с противниците и опонентите ви. Борбата ще е мъчителна, но ще се появи помощник, чрез подкрепата на когото ще надделеете. Наложително е да укрепите позициите си, които в момента не са разклатени, но не са достатъчно надеждни за бъдещето ви. Петък и уикендът ще са трудни и неприятни.

Седмичен хороскоп РАК

Мобилизирайте се за активни действия

Преизпълнени сте с добри качества, заложете на тях и продължете в търсене на вашето щастие. Няма да липсват ситуации, в които ще се налага да правите избор между добри възможности. За реализацията на целите си през новата седмица Раците следва да се мобилизират във висока степен и да действат без отпускане.Не разчитайте на дребни хитрости, чрез които ще имате шанса да спестите усилията си при осъществяването на дадена цел, защото този стил на действия не е надежден и обикновено носи проблеми. Петък, събота и неделя ще са слаби в делови аспект. Понеделник и вторник ви носят успех, сряда идва с промени, а четвъртък е тежък.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Не се подавайте на отчаяние

Отворете сетивата си за хубавото в живота и се насладете на приятните мигове, които ви се дават. Преобладаващата част от Лъвовете навлизат в новото седемдневие доста потиснати и обезверени. Ситуацията е усложнена. Проблемите при вас са много, а всекидневието сякаш е замръзнало и не дава никакви индикации за раздвижване.Част от родените в знака са изправени пред здравословни неудобства, които допълнително ще разстроят психиката им. Петък и уикендът ще ви затруднят. Следват успешните понеделник и вторник. Сряда е слаба, а четвъртък – напрегнат.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Силен късмет, но се владейте

Духовно смирени и с повече вяра в бъдещето, ще работите за постигане на начинанията си през настъпващата година. Доста хубав и положителен период за реализация на деловите планове, а характеристиката и в лично отношение не е по-слаба, тъй като за всички от зодията определено може да се каже, че са облагодетелствани от късмета. Има обаче и нещо, от което следва да се разграничите. Това е гневът, агресивният ви израз и прибързването, които се дължат на стремежа за надмощие. Първите три дни ще са напрегнати. Следващите ще ви радват с явна сполука в целите.

loading...