Седмичен хороскоп за предстоящата седмица – Малко ще са късметлиите, като тези две зодии през седмицата

Седмичен хороскоп ОВЕН Действайте настойчиво Позициите, на които се намират Овните са предимствени, но ако не сте достатъчно настойчиви като лична и делова изява, вашата преднина ще остане...

1667 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Действайте настойчиво

Позициите, на които се намират Овните са предимствени, но ако не сте достатъчно настойчиви като лична и делова изява, вашата преднина ще остане неизползвана и практически не ви устройва по никакъв начин. Нервността ви, макар и скрита е изразителна. Не позволявайте да ви завладее! Петък ще е мъчителен. Характеризира се с неприятности. Събота и неделя също са неудобни за делова реализация. В понеделник засилени контакти. Следващите дни са успешни.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Напрегнати до крайност

Телците силно са изострили сетивата си и не пропускат нищо от интересуващото ги, което са случва около тях. Етапът е надежден за реализацията на целите ви и се характеризира с късмет. Тази е добрата характеристика за периода, а от нея ще се възползват онези, които ще действат бързо и умело. В петък и през уикенда ще градите в мислите си печеливши схеми за действия през делниците. Ще решите да действате дипломатично и по този начин ще успеете.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Сполучливи делници

Злодеянията и хитрите действия през седмицата ще са характерния стил за действия на голяма част от представителите на Близнаци. Ще постигате успех и ще реализирате задоволителен процент от целите си. Пропуснатите и нереализирани намерения обаче няма да са малко. По-важно през седмицата е да засилите неприкосновеността си. Петък и уикендът са напрегнати и носят много напрежение. Следващите делници ще са достатъчно хубави и сполучливи за всички.

Седмичен хороскоп РАК

Отстранявайте противоречията

Седмичният период е надежден за представителите на Рак. Мнозина от родените в зодията са длъжни да коригират поведението в службата и деловите среди, за да не достигат до сблъсъци с опоненти. По въпроси, засягащи материални цели и финанси следва да действате много внимателно и да отстранявате противоречията своевременно. Петък и почивните дни преминават в напрежение. Нервността ви ще е завишена и в понеделник. Следващите три дни ще са успешни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Напрегнати дни, но успехът няма да липсва

Предстоящото седемдневие се характеризира с открити сплетни и интригантство в службата и средите, в които ще присъстват представителите на Лъв. Явлението е неприлично във висока степен, а препоръката в случая е – не участвайте в такива ”сборища”. Хубаво е да не се впечатлявате от нищо – независимо какво е то. Петък е силно благоприятен, а събота е финансово успешна. За следващите дни характеристиката за всички от зодията е успех и напрежение!

Седмичен хороскоп ДЕВА

Подкрепата на Съдбата и сега е с вас

Негативните характеристики, валидни през периода за предните знаци не отминават и Девите, въпреки че за повечето представили на знака Съдбовната подкрепа е налице. Тежките моменти засягат взаимоотношенията с хората от заобикалящата среда, които ще са негативни и в повечето случаи доста остри. За част от родените се оформя началото на нова любовна връзка. Всички дни без неделя са успешни и плодотворни. Неделя не е лоша. Носи неочаквани промени.

loading...