Седмичен хороскоп за периода от 1 до 7 април

Седмичен хороскоп ОВЕН Успех чрез партньорство Случващите се събития ще повишат активността ви и ще пристъпите към изпълнението на конкретни действия в защита на своя интерес. Седмицата предоставя...

1226 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Успех чрез партньорство

Случващите се събития ще повишат активността ви и ще пристъпите към изпълнението на конкретни действия в защита на своя интерес. Седмицата предоставя добри възможности за реализация на плановете и за придобивки. По-изразителен е шансът за работа в партньорство. При необходимост от допълнителни прерогативи за осъществяване на цели и задачи, действате чрез админисрация. В петък решавате лични проблеми. Събота е благоприятна, а неделя е напрегната и мрачна. В понеделник се владейте! Вторник е успешен, каквато се оказва и сряда. В четвъртък повече напрежение.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Реализация на намеренията

Седмицата ще ви донесе успехи и пълноценно изживени, щастливи мигове с любимите ви хора. Телците разполагат с чудесни възможности за реализация на целите, които преследвате. Има и трудности, с които ще се сблъскате през седмичния период, но лесно ще ги преодолеете, без това да окаже негативно влияние върху осъществяването на плановете ви. Петък ще е нервен и напрегнат, но и успешен за целите ви. Уикендът е положителен и успешен. Сполучливите понеделник и вторник са и противоречиви. Сряда и четвъртък са успешни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Начало на ново развитие

Дават ви се възможности за професионален растеж. Утвърждаване на авторитета ви по всички направления. За Близнаците новият седмичен период се оказва важен за бъдещето развитие. Изправени сте пред етап, засягащ както личния, така и професионалния ви живот. В личен план ви предстои укрепване и стабилизация, което ще се изрази и в любовния ви живот със значителен ефект. Петък е успешен, а събота ви затруднява. Неделя е благоприятна. В понеделник проблеми, но и успехи. Хубав ще е вторник. За сряда сполука. В четвъртък отстранявате проблеми.

Седмичен хороскоп РАК

Много напрегнат период

Без да ви възпират временните неудачи, ще продължите да работите по започнатите дела. Седмичният период ще е много напрегнат за Раците. За преобладаващото мнозинство от зодията неприятностите възникват под формата на пречки и проблеми в службата, диапазонът на които е обширен – от безскрупулни действия, клевети и измами, до кражби и откровена агресия. В събота напрежението ще е повишено, а неделя носи домашни неприятности и ядове. В понеделник сполуката и проблемите се редуват. Във вторник и сряда ядове. Четвъртък е добър.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Възможностите се подобряват

Периодът се свързва с изявеното ви присъствие на професионалната сцена. За представителите на Лъв се очертава един по-спокоен период от гледна точка на събития и по-добри възможности за реализиране на деловите цели. В личен план обаче ще се сблъсквате с трудности и пречки. Все пак, седмицата изглежда прилично и разкрива добри възможности. Петък ще е мъчителен. Събота и неделя са сполучливи. Понеделник е напрегтат, но и успешен. Във вторник делови трудности и разправии. Сряда и четвъртък са успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Към нови делови възможности

С много енергия и желание да успеете ще се справяте с текущите си задачи. Този етап е доста благоприятен за лични цели и за планиране на бъдещи ангажименти. Последните са от особено значение, защото в момента завършва един етап от вашето делово развитие. Социалните факторите се променят и разкриват нови възможности. В петък ще разрешавате лични въпроси, а събота е нервна. Неделя носи домашни неприятности. Понеделник и вторник, както и сряда, са напрегнати, но не липсват успехи. Четвъртък е сполучлив.

loading...


Коментари