Седмичен хороскоп за периода от 1 до 7 октомври

Седмичен хороскоп ОВЕН Укрепете позициите си Активността ви през следващите дни няма да е силно изразена, за това ще се съсредоточите върху приключване на започнатите дела. За Овните...

1066 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Укрепете позициите си

Активността ви през следващите дни няма да е силно изразена, за това ще се съсредоточите върху приключване на започнатите дела. За Овните предстоящият етап се разгръща в условията на затруднения, които най-често идват от високостояща личност или инстанция, и се изразяват под формата на забрани от различно естество. Това ще е временно. Заемете се с укрепване на деловите си позиции. Петък преминава нервно и в остри кавги. Трудности се очертават и в събота,, но по-добра. Неделя е нервна. Успешните ви дни се понеделник и сряда. Вторник и четвъртък ви затрудняват.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Мащабни промени

Ще работите за изява на многостранните си умения, възползвайки се от всяка възникнала пред вас възможност. Телците започват с ентусиазъм новия седемдневен етап, като повечето от родените в знака са подготвени за сблъсък с пречки в деловите и обществените среди при осъществяване на целите си. Видимо е, че се очертава разгръщането на интензивни промени в широк обществен периметър. Петък, уикендът и понеделник са благоприятни. Вторник ще е доста тежък. Следващите делници ще ви радват с успехи, но и проблемите на липсват. Ще са напрегнати.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Период изпълнен с трудности

Продължавайте да търсите своите пътища, защото не всичко е постигнато. Множество контакти, светски блясък и доминиращо присъствие в обществените среди. Картината е позната и не впечатлява с нещо, но на фона на тази външна изразност, у мнозина от зодията нараства вътрешното напрежение, предизвикано от противоречия с партньорите в бизнеса или с околните. В петък реализирате планираното. Събота, понеделник и сряда са успешни за осъществяване на целите ви а вторник и четвъртък са проблематични.

Седмичен хороскоп РАК

Успешно разрешаване на проблеми

Част от нещата, които предвиждате за следващите дни ще се развиват по начин, различен от намеренията ви. Раците успешно ще разрешат досегашните си проблеми, макар че това няма да се получи лесно. Понякога сте достатъчно твърди, и не е необходимо да се напомня, че сполуката е на страната на категоричните, но сега е важно, освен това да бдете и достатъчно дипломатични и отзивчиви. Благоприятен петък и успешен уикенд. По-неделник е добър, но внимавайте! Във вторник избягвайте кавгите. Сряда и четвъртък повишават напрежението. Внимавайте!

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Предстоят трансформации

Бъдете търпеливи и не пресирайте събитията, желаейки по-скоро да видите резултатите. За представителите на Лъв винаги има много възможности, но в реалност се превръща само онази от тях, които действително представляват предизвикателство към вътрешният импулс. Тогава решенията са бързи, и са последвани също от бързи действия без оглеждане назад. Петък е благоприятен, а в събота отстранявате проблеми. Неделя и понеделник са успешни вторник е хубав, но напрегнат. Сряда и четвъртък са твърде благоприятни и успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Успех и реализация

Успехите ще ви подтикват да развивате потенциала си, приемайки не едно и две предизвикателства и показвайки на света неизчерпаемите си възможности. Налице са благоприятни показатели, от които Девите ще се възползват без затруднения. Тази характеристика засяга предимно задълженията в служебен и обществен план, както и онези, които имат по-лично значение за вас. На ниво делово партньорство възникват допълнителни възможности за желана реализация. Въпреки, че са напрегнати, петък, уикендът и понеделник не са лоши. За вторник силен успех. Сряда е добра, а четвъртък е напрегнат.

loading...