Седмичен хороскоп за периода от 1 до 7 януари – Идеален период за възстановяване на баланса в личните отношения

Седмичен хороскоп Овен Първата седмица на Новата година ще започне с пълна пара. Няма да имате много време да приспособяване, така че не прекалявайте с празнуването. Така ще...

836 0

Седмичен хороскоп Овен

Първата седмица на Новата година ще започне с пълна пара. Няма да имате много време да приспособяване, така че не прекалявайте с празнуването.

Така ще пощадите организма си и ще сте готови да посрещнете предизвикателствата, които са ви приготвили. Във вторник си спомнете, че една добра дума може да ви спести изкачването на много планини. Не се колебайте да подходите добронамерено в служебен спор.

Седмичен хороскоп Телец

През първата седмица на годината може да си позволите малко повече отдих. Нека преходът от празниците към работния ритъм бъде плавен, за да не стресирате духа и тялото си. Чудесата се случват и извън празничния период и вие ще бъдете едни от щастливците, които ще го разберат и усетят в живота си. В средата на седмицата може да получите интересно служебно предложение. Ако ви е омръзнал покоят – включете се с всичките си умения.

Седмичен хороскоп Близнаци

Започнете седмицата активно. Докато останалите все още се настройват за работа издебнете момента да заемете изгодна позиция. Категоричната ви позиция по ключови въпроси няма да позволи на отсрещната страна да се опита да ви манипулира. Опитайте се колкото се може по-бързо да официализирате договореното. В личен план дайте повече свобода на половинката си. Доверието ви ще бъде възнаградено.

Седмичен хороскоп Рак

През тази седмица е добре да сдържате емоциите си. Ако сте прекалено разпилени може да изпуснете съществена печалба или изгода. Периодът крие своите изненади и е желателно да не пропускате добрите възможности. В сряда и четвъртък следете и за усложняване на неща, на които възлагате големи надежди. Някой може да се опита да извърши незабележима промяна в живота ви, без вашето съгласие. Вслушайте се в съветите, дори най-странните и неочакваните. В петък по интересен начин можете да получите ключ към интересуваща ви ситуация. Действията ви в любовната сфера могат да повлияят на обстоятелствата.

Седмичен хороскоп Лъв

В първите дни от работната седмица в отношенията ви с колеги и приятели може да настъпи объркване или да откриете по-изтънчени детайли в реалността или смисъла на отношенията. Ако в личен план нещо прекалено ви тревожи, оставете го да се проясни по-добре, преди да предприемете действия. В края на седмицата обръщайте внимание на всички външни сигнали – те ще ви насочват към важните неща. Събитията може да се случват интензивно и да ви оставят без дъх, дайте си време да се окопитите. В личните отношения изключете самоконтрола и следвайте сърцето си.Това важи най-вече за почивните дни.

Седмичен хороскоп Дева

Първата седмица от Новата година обстоятелствата ще създадат за вас необходимост от избор между няколко варианта за решаването на въпрос, който стои между вас и партньора ви. Бъдете реалисти, но се придържайте към моралните правила. В средата на седмицата действайте ясно и мотивирано, за да не се окажете неподготвени. Ограничете се в най-важното и необходимото и не позволявайте някой да ви се меси. В близко време обстоятелствата ще се обърнат във ваша полза и ще ви предоставят повече пространство за дишане. Необходимо е да сте нащрек и да не си създавате допълнителни трудности.

loading...