Седмичен хороскоп за периода от 10 до 16 септември

Седмичен хороскоп ОВЕН Ново развитие и укрепване Упоритостта ще ви донесе привилегии, които ще ви изведат напред. За вас новата седмица е характерна със здравословно укрепване или с...

949 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Ново развитие и укрепване

Упоритостта ще ви донесе привилегии, които ще ви изведат напред. За вас новата седмица е характерна със здравословно укрепване или с поемане на нов професионален ангажимент. Ще ви върви в реализацията на целите, но се явяват и пречки от страна на влиятелен човек, които ще успеете напълно да отстраните на по-късен етап. Периодът е благоприятен за реализацията на целите ви. Петък, събота и неделя са успешни. Понеделник, вторник и четвъртък също са благодатни. Проблеми се явяват единствено в сряда.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Неприятности

С грижа за предстоящото и без да омаловажавате текущите си задачи, ще превърнете в приоритетни онези, чрез които бихте постигнали по-бързи резултати. В делово отношение седмичният период ще е тежък за Телците. Условията за реализация на целите и за освобождаване от проблеми са лоши, а шансът за сполука е силно ограничен. Личен късмет не ви липсва, но той засяга целите ви в крайно ограничен периметър и на практика е безполезен. Петък е успешен за делата ви, но събота и неделя са мъчителни. Делови притеснения възникват в понеделник, които явно ще продължат във времето за мнозина.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Нервен, но успешен етап

Изострената ви чувствителност отстъпва място на по-добрата ви страна. Благоприятен етап, който без съмнение подчертава надеждите на Близнаците за възход в интересуващите ги сфери. Ярко фиксирани са плодотворните контакти в обществените среди, печалбите и деловата сполука. Бъдете дискретни и не давайте информация за целите и проектите си. Тайните ви врагове са силни. Петък е хубав и успешен, но уикендът не. Проблеми и неприятности ще поддържат нервността ви на високо ниво през предстоящите делници.

Седмичен хороскоп РАК

Добра реализация

Силните ви страни през седмицата ще се изявят най вече в умението ви да организирате, творите и представяте най-доброто от себе си. Седмичният етап говори за добра реализация,, но и за сблъсък с пречещи фактори, които едва ли ще преодолеете през настоящия седемдневен цикъл. За момента това не е фатално, защото късметът ви закриля. Ще осъществите голям процент от целите си. Явен успех се очертава и за търсещите професионална заетост. Петък ще е нервен, а уикендът – успешен. Нервни са и първите два делника от седмицата, но сряда и четвъртък ще ви радват с успех.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Успешна седмица

Предстоящите развития в професионалната сфера могат да ви поставят пред избор, което в някои от случаите означава и смяна на местоработата. Деловата ви изява ще е ползотворна и успешна през предстоящия седемдневен етап, а идеите ви ще намерят място за реализация в службата или в обществения сектор. Започва добро време за финансов напредък и за стабилизация в здравословен и финансов план. Възникват някои професионални проблеми, но ще са краткотрайни. Петък ще е напрегнат, а уикендът е хубав. Без по-напрегнатия вторниик, етапът преминава благоприятно за всички от знака.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Изразителна сполука

Ще вложите повече енергия за изпълнението на задачите си през новата седмица, храните големи очаквания и това ви мотивира. Твърде надежден етап, през който Девите ще действат целенасочено, за да заемат дадено място в деловите среди или в обществото, което ще им предостави чудесни възможности за реализацията на бъдещите им материални цели, чрез които стабилността им ще се превърне във значителен фактор. Петък ще е ярко успешен, а уикендът е с нотки на негативизъм. Делниците също ще носят доста негативни усещания, но няма да последват проблеми.

loading...


Коментари