Седмичен хороскоп за периода от 11 до 17 февруари

Седмичен хороскоп ОВЕН Към промени Ще се чувствате психически натоварени и това ви състояние ще се отразява неблагоприятно на връзките ви с околния свят. За вас тази седмица...

382 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Към промени

Ще се чувствате психически натоварени и това ви състояние ще се отразява неблагоприятно на връзките ви с околния свят. За вас тази седмица може да се определи като начало на период за решителни действия, които ще предизвикат необходими промени в делови аспект. Сигурно е, че ще укрепите позициите си, въпреки, че този процес ще се разгръща в условията на остри кавги, придружени с лоши удари от вашите противници. Петък ще е доста неприятен. Събота и неделя ще са по-добри. Понеделник ще е успешен а вторник е печеливш. В сряда кавги, а четвъртък е нервен.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Изберете позиция и не я променяйте

Работете смело в посока на идеите си. Ще бъдете облагодетелствани от съдбата и ще дадете ход на отдавна планирани проекти. Наличието на категоричност относно избора на позиция и предприемането на определени и належащи действия, ще е основен фактор за вашия настоящ и бъдещ напредък, или съответно застой. Редно е да сторите всичко необходимо, за да стабилизирате позициите си. Заредете се с търпение. Процесът няма да е лек. Петък е изпълнен с лъжи и проблеми. Напрегнат е и уикендът. Понеделник и вторник са добри, а следващите ще са много нервни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Бъдете ярко настойчиви

Като награда за усърдната си и последователна работа ще получите енергиен тласък и ще се развивате еднакво добре във всички посоки. Седмичният етап предоставя благоприятни условия за реализация, като ясно подчертава, че настойчивостта следва да е предпочитаният стил на изява.Невъздържаните ще имат проблеми в обществените среди, с делови партньори и административни власти. Препоръчително е да се владеете. Петък ще е доста неприятен, а такъв ще се окаже и уикендът. С изключение на по-положителния понеделник, делниците се оказват доста напрегнати и трудни.

Седмичен хороскоп РАК

Заложете на активността

За повечето от вас времето ще минава бързо и често ще се чувствате напрегнати и отегчени. Препоръката за настойчиви действия отправена към представителите на предния знак, е напълно валидна и за вас. Навлизате в етап, характерен със стабилност и последователно увеличаване на ангажиментите от делови тип.Интензивно ще се разгърне и личната ви сполука. Повишена е дразнимостта ви. Необходимо е да се владеете! Петък ще е напрегнат и неприятен,а успешната събота ще е последвана от нервна неделя. Понеделник е успешен, а другите са трудни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Владейте се качествено

Нито за миг не бива да се съмнявате в полезността от усилията си. Ако се раздвоявате в намеренията си и позволявате на странични фактори да формират мнението ви, защото вероятността да допуснете грешки, и да намалите обема на успеха си, е много голяма. Не влизайте в противоречия и се пазете да не ви нападне гневът, овладяването му обикновено ви е трудно. Просто не му предоставяйте възможността да диктува, защото ще си навредите. Дните от периодът ще са доста напрегнати. Успехът зависи от себевладеенето.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Позитивно раздвижен етап

Повече внимание ще отделяте на въпросите, които ви вълнуват през последните дни. Предстоящото седемдневие е значимо време за Девите, защото се оказва етап, през който ще имате шанса да се освободите от проблеми и негативно обкръжение, от служебни и лични затруднения, както и да се ориентирате към нови делови възможности в бизнеса и професията. Петък не е особено сполучлив, но уикендът ще е доста ползотворен. Понеделник ще е успешен, но вторник носи проблеми. В сряда внимавайте – тежка е! Четвъртък е успешен.

loading...