Седмичен хороскоп за периода от 11 до 17 март

Овен Най-силното ви оръжие сега ще бъде вашето въображение. Не си поставяйте граници на фантазията. От необятното ѝ поле ще се родят безценни идеи, които ще ви послужат...

865 0

Овен

Най-силното ви оръжие сега ще бъде вашето въображение. Не си поставяйте граници на фантазията.

От необятното ѝ поле ще се родят безценни идеи, които ще ви послужат ефективно в работата. В личен план ви очакват много приятни моменти. Не отказвайте покана за участие в събития. Това ще бъде източникът на вашите незабравими преживявания. През почивните дни не оставяйте в града и се отправете на кратко пътешествие.
Телец
Това не е седмица, в която да си поставяте високи цели в работата. Може да се каже, че сега е момент, в който да огледате добре свършеното до момента и да си дадете време, за да помислите как да продължите нататък. Това ще ви даде повече възможности и време за близкия ви човек. Планирайте разходки и излизания, които да разнообразят ежедневието ви. Тонусът ви ще е добър, така че не забравяйте за спортуването.

Близнаци
Това ще бъде успешна седмица за представителите на знака Близнаци. Плановете ви ще се осъществяват бързо и точно по начина, по който сте си представяли. Пазете от фалшиви приятелства и хора, които са привлечени единствено от успеха ви. Бъдете резервирани към нови познанства. В личен план не променяйте нищо, колкото и да ви се иска. Резултатът сега е непредвидим, така че се заемете с дейност, която да ви отвлича от тревожните мисли.

Рак
Тази седмица ще имате време да си „постелете“ за бъдещи професионални дейности, свързани с развитието ви в работата. Не се колебайте да си поставите по-грандиозни цели, но засега не бързайте да ги обявявате публично. Някои от тях може да отпаднат с времето. В личния живот заложете на естествеността и обикновените неща – именно те са основата на здравата връзка. В здравословно отношение не се претоварвайте с тежка храна.

Лъв
Това е седмица, която ще внесе промени в живота ви. Важно е да не горите мостове зад себе си. Човешките отношения са непредсказуеми и не знаем, кога отново ще ни се наложи да контактуваме с даден човек. Сега ще сте склонни към крайни решения, но нещата не са чак толкова фатални, колкото ви се струват. В работата няма да имате проблеми, така че смело може да реализирате идеите си.

Дева
Това е седмица, в която да трупате нови знания и умения. Наученото ще ви бъде от полза, а процесът ще протича бързо и без особени усилия от ваша страна. В средата на периода може да бъдете изненадани от амбициите си. Не се колебайте да преследвате по-високи цели, но е добре да си дадете сметка, че няма как да постигнете всичко наведнъж. През почивните дни не се подавайте на гнева, за да не прекарате уикенда в лоши отношения с половинката ви.

loading...


Коментари