Седмичен хороскоп за периода от 11 до 17 юни

Седмичен хороскоп Овен Седмицата ще ви потопи в най-дълбоките ви и лични тайни. Много е важно да знаете, че може да си позволите да искате бляновете ви да...

807 0

Седмичен хороскоп Овен
Седмицата ще ви потопи в най-дълбоките ви и лични тайни. Много е важно да знаете, че може да си позволите да искате бляновете ви да се осъществят, но и да различавате реалността от желанията си.

На този етап е добре да бъдете по-предпазливи в действията си. След време може да разберете, че някои от желанията ви не ви съответстват и дори ще се чудите как е било възможно да ви хрумне подобно нещо. Освен това най-добре не ги обсъждайте с никого, особено с половинката си, за да не я уплашите с интензивността на чувствата си.
Седмичен хороскоп Телец
От началото на тази седмица настъпва период, в който е добре да се разделите с някои ограничения в живота ви. Опитайте се да направите това с премерен риск. Краят на седмицата ще ви предложи предизвикателство, свързано с образованието ви. Възможно е да пропадне пътуване зад граница. Съдбата ще ви компенсира богато за пропуска, така че не се ядосвайте много. Пазете гърлото си и не прекалявайте със студените напитки, особено ако са газирани.

Седмичен хороскоп Близнаци
Седмицата започва с шанса да се освободите от всичко, което ви тежи в живота. Още в понеделник запретнете ръкави и не се колебайте да се разделите с всичко ненужно, това което само ви товари, но не води до никакви резултати. Вторник е добре да бъдете по-твърди в отстояването на интересите ви, свързани с висшето образование или преговори с чужденци.

Седмичен хороскоп Рак
Тази седмица препятствията няма да са малко, но ще бъдат напълно преодолими. В понеделник ще трябва да мобилизирате максимално дисциплината си. С напредването на дните ще усещате нарастваща нужда от любов. Все още не е настъпило времето за това, така че не насилвайте събитията. Скоро ще може да се радвате на своите романтични моменти. През почивните дни не пропускайте да мечтаете активно.

Седмичен хороскоп Лъв
Седмицата може да започне скучно, съгласно вашите представи, а всъщност ще ви донесе голяма доза спокойствие и хладнокръвност. Необходимо е да „охладите“ емоциите си, а не да търсите да ги предизвикате насила. В противен случай вторник може да ви донесе прекалено голям излишък от чувства, с които няма да знаете как да се справите. В последните дни на периода може да си подарите кратка отпуска край вода.

Седмичен хороскоп Дева

Седмицата ще ви подари възможността да поемете по нови пътища. Отдавна го планирате, така че няма защо да се правите на изненадани или притеснени. Това е време, в което да действате без да се обръщате назад. Вероятно ще имате някои неприятни разговори, но сериозните стъпки в живота често са придружени от подобни събития. Когато си вярваме и Съдбата е на наша страна.

loading...