Седмичен хороскоп за периода от 11 до 17 юни

Седмичен хороскоп ОВЕН Финансова сполука Съдбата щедро ще ви дари с нещата, към които сте се устремили. Седемдневният етап започва твърде напрегнато за Овните, и мнозина ще имат...

1710 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Финансова сполука

Съдбата щедро ще ви дари с нещата, към които сте се устремили. Седемдневният етап започва твърде напрегнато за Овните, и мнозина ще имат остри сблъсъци с околните. Ще е добре да сте по-сдържани, за да избегнете неприятни инциденти. Съдбовните влияния безспорно гарантират реализация на заплануваните финансови цели. Петък ще е нервен, но успешен. Събота е чудесна, а неделя ще ви донесе силно напрежение, както ще е и в понеделник и вторник. Много важно е да бъдете внимателни. Следващите са хубави.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Хубав шанс

Седмицата ще бъде натоварена за вас в много посоки. За Телците се очертават делови новости през предстоящото седемдневие, а постиженията в материалната сфера, и въобще в интересуващите ви направления, ще реализирате с по-голяма настойчивост. Пазете се от стари врагове. При осъществяване ня контакти в обществените среди, също бъдете внимателни. Печелившият, но напрегнат петък, ще е последван от добра събота и трудна неделя. През делниците ще осъществите намеренията си в пълната.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Повишено напрежение

Продължавайте да търсите своите пътища, защото не всичко е постигнато. Предстоящите седем дни ще започнат в условията на силни ядове и напрежение, и по всичко личи, че така ще продължат. Не поддържате ли едно становище по даден въпрос, околните ще схванат нестабилността ви,и ще насочат ударите си именно в това поле. Просто демонстрирайте стабилност. Много нервен петък, печеливша събота и успешна неделя. Добрият делник ще е сряда. Денят ще е напрегнат като другите делници, но и достатъчно сполучлив.

Седмичен хороскоп РАК

Владейте се

Няма да ви липсват предизвикателства и в повечето случаи, за да вървят гладко нещата ви ще зависи предимно от вас. Раците трябва да са доста въздържани в службата и деловите среди през предстоящите седем дни. Предупреждението се отнася най-вече до материални и финансови въпроси. За някои засяга взаимоотношенията с интимния партньор. Внимавайте да не се достигне до крах. петък и събота са успешни, а неделя, понеделник и вторник ще са утежнени. Сряда е успешна и благоприятна, а четвъртък се оказва чудесно начало на нов, доста благоприятен етап.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Тежък период. Внимавайте!

Събитията през седмицата ще ви обогатят с впечатления и нови задачи. Лъвовете следва да са изключително внимателни през предстоящите седем дни. Налице са данни, подчертаващи че срещу вас ще се насочат подли удари, чрез които някой ще цели да съсипва авторитета ви, да подрива устоите ви, или да ви нанесе финансови и материални вреди. Не участвайте в съмнителни начинания и се пазете. Петък и събота ще са успешни. Трудна е неделя. От делниците успешен и по – приветлив е четвъртък. Останалите дни са тежки.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Добър късмет

Там, където сте силни, резултатите няма да закъснеят, за това се концентрирайте върху конкретни задачи. Характерен за Девите през новото седемдневие е добрият късмет. Пълнотата при реализация на деловите цели ще се движи успоредно със сполучливите ангажименти в обществото. В бизнеса бъдете внимателни и не достигайте до конфликти.Ще имате проблеми с хора от близкия кръг.Петък и събота ще са благоприятни за реализация на целите. Трудна и неорганизирана е неделя. Понеделник и вторник издигат пречки. По-добри ще са следващите два дни.

loading...