Седмичен хороскоп за периода от 12 до 18 февруари

Седмичен хороскоп ОВЕН Успешни действия Усвоените уроци ще ви помогнат да подобрите отношението си към всичко, което ви заобикаля, семейство, колеги, бизнес, общество. Благоприятните съдбовни влияния са характерни...

1068 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Успешни действия

Усвоените уроци ще ви помогнат да подобрите отношението си към всичко, което ви заобикаля, семейство, колеги, бизнес, общество. Благоприятните съдбовни влияния са характерни за Овните през седмичния период, което недвусмислено ви предоставя добри възможности за осъществяване на замисленото. Ако подържате хармонични отношения с околните ще наложите присъствието си по чудесен начин. Петък е благодатен, а в събота ви нападат мрачни мисли.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Вземате точно решение

Голяма част от времето ви ще бъде посветено на задачи, свързани с професионалната сфера. Огромна част от представителите на Телец са заети през последните седмици с обмислянето на някакъв въпрос, който наистина се оказва важен за бъдещето. През периода достигате до яснота по темата и ще вземете вярното решение. Петък ще е тежък и неприятен. Уикендът е успешен и благодатен. Голямо напрежение носи понеделник. Вторник загатва за промени. В сряда и четвъртък постигате безусловно целите си.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Силно напрежение

Дайте израз на любовта и уважението си към човека, на когото може да се опрете. Периодът ще е доста напрегнат за Близнаците. Причината е в упоритото прикриване на интересуваща ви истината от някого. Въпреки това, вероятността да я разкриете е голяма. Част от представителите на зодията ще опитат чрез хитрост да постигнат намеренията си. Методът не е надежден сега. Петък носи пътуване, а уикендът е доста благоприятен. Делниците ще са напрегнати, но и достатъчно успешни.

Седмичен хороскоп РАК

Напрежение и неудобства

Успешен ден за онези от вас, които ежедневно се срещат и работят с много хора. За Раците се очертават временни неудобства, които явно ще предизвикат доста напрежение у повечето. В много случаи става въпрос за неочаквани загуби. Просто внимавайте! Днес се пазете от грешки, а в събота избягвайте противоречията. Неделя е благоприятна. В понеделник научавате важна новина. Вторник е труден и противоречив. Материален успех предвещава сряда, а четвъртък ще е достатъчно активен.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Стабилност и постижения

В добро настроение сте, с енергия и желание за изяви. Предстоят ви интересни събития, някои от които съвсем неочаквани. За Лъвовете настъпва период на равновесие и стабилност, характерен със съзидателен труд, реализиране на целите, умножаване на материалните блага и гъвкаво движение напред съобразно ситуацията. Известни залитания към недостижимото се характерни за максималистите. Петък е благодатен за дела и печалби. Събота е трудна, а неделя – спокойна. Без трудния понеделник следващите делници ви носят успех.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Планирайте точно делата си

Представителите на Дева трябва да си дадат ясна сметка към какво да насочат усилията и вниманието си през седмицата, за да достигнат до желаните резултати. Промяната в мисленето може да постави под въпрос пълнотата на вашата реализация. Това е единственото условие, с което следва да се съобразите още в началото на седемдневието. Всичките дни са променливи, много напрегнати и провокативни.

loading...