Седмичен хороскоп за периода от 12 до 18 март

Седмичен хороскоп ОВЕН Добри възможности Емоционалното ви състояние е променливо и с поведението си често будите недоумения в околните. Социалният живот като цяло ще продължи да е напрегнат,...

973 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Добри възможности

Емоционалното ви състояние е променливо и с поведението си често будите недоумения в околните. Социалният живот като цяло ще продължи да е напрегнат, но личните ви възможности за успех съвсем не са малко ако стриктно прокарвате стратегията си,и избягвате противоречията, особено с хора от административните среди. Петък и събота предоставят добри възможности за успех. Неделя е хубава. Следващите дни без успешния четвъртък ще са по-трудни и напрегнати.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Проявете повече активност

Оставащите в делова кондиция, ще се включат в партньорски проекти и бизнес-начинания. При Телците ситуацията за момента е по-спокойна. Проблеми се очертават по някои въпроси от делово естество, които зависят от административни фактори. По принцип за разрешими след известно време. В общо линии периодът ще е успешен за целите ви. Петък, както и уикендът ще са благоприятни. Напрежението през делниците е най-осезателно в понеделник и вторник.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте агресивността

С променливо настроение и желания, но с добра енергия ще успявате да потискате раздразненията си, които понякога ще излизат на повърхността. При Близнаците се забелязва раздвижване, посоките на което трябва настойчиво да следите, за да отстранявате негативните фактори, предизвикващи противоречия и неразбирателство. Това в момента е най-добрата тактика за реализацията на вашите цели, тъй като конфликтите тотално ще парализират обстоятелствата и благоприятните влияния.

Седмичен хороскоп РАК

Избягвайте рисковете и кавгите

Мобилизирайте се и отхвърлете нещата, които ви пречат да се чувствате свободни. Наличните обстоятелства не говорят за непреодолими трудности, но е важно да действате последователно и търпеливо, освен че не бива да залагате на рисковете. Избягвайте противоречията чрез дипломатични ходове, и възможностите за успех ще нараснат чувствително. За петък е важна активността. Уикендът, както и понеделник са успешни дни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Добри възможности

Дните от седмицата ще носят повече ангажименти и отговорности. Успехът на повечето от Лъвовете през настоящия период ще се дължи предимно на хитруване, което ясно подчертава, че трайността му ще е временна. Действате ли по значими въпроси не бива да си го позволявате, за да успеете в намеренията си, което се отнася и до важните делови контакти. В петък и през уикенда ще постигнете успех. Понеделник ви носи силен късмет, а вторник е тежък.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Проявете търпение

През следващите дни бъдете по-внимателни към себе си, не си позволявайте излишна показност и неспособност да се владеете. Девите добре знаят, че когато прокарват стратегията си търпеливо, но и настоятелно, винаги достигат до успех. В този смисъл периодът е благоприятен, и по правило не позволава успех чрез прибързване. С малки изключения, сполуката ще ви споходи и във всекидневните рутинни дела. Хубавият успешен петък е следван от благоприятен уикенд.

loading...