Седмичен хороскоп за периода от 13 до 19 август

Седмичен хороскоп ОВЕН Делови успехи и здравословни притеснения Съдбата ще работи за вас. Приятна изненада ще ви помогне да осъществите своя мечта и това ще сложи началото на...

469 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Делови успехи и здравословни притеснения

Съдбата ще работи за вас. Приятна изненада ще ви помогне да осъществите своя мечта и това ще сложи началото на успешен за вас период.

Творчески настроени сте и едва ли ви е до дреболии.Предстоящият седмичен период е надежден за реализацията ви в много отношения. Най-важната ви задача е да се заемете с укрепването на позициите си. Действате ли активно в това направление, до месец и половина постигнатите резултати ще са блестящи. През делниците ще отстраните пречки. Финансовите ви постижения ще са на ниво. Така ще е през всички делници. Очертават се здравословни проблеми, които ще тормозят мнозина от родените в зодията.
Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Необходимо е високо ниво на концентрация

Екипната работа през тези дни може да наложи промени, но не допускайте те да се отразят негативно на настроението и работоспособността ви. Телците очакват положителна развръзка на проблемите си, но без наличието на активни действия в условията на достатъчно стабилна подкрепа ситуацията едва ли ще е ползотворна за вас. Съдбовните данни за периода категорично подчертават, че късметът ви е силен и ще подкрепи усилията ви. Петък е напрегнат, но ще е успешен. Уикендът е по-труден и неприятен. Без благоприятният четвъртък, делниците и особено тежката сряда са затрудняващи.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

В условия на нестабилност

Ще се възползвате от правото си на избор, но от подхода ви ще зависи до колко правилен ще е той. Голяма част от Близнаците са на път да преодолеят постоянно присъстващата в живота имдвойственост. Това може да се постигне единствено чрез волеви усилия, които за моментанаистина трябва да приложите, защото започва важен етап за вашата лична и делова реализация. Петък ще е напрегнат, а в събота мнозина са отпуснати. Неделя е проблематична. С изключение на активния и успешен четвъртък, другите делници са напрегнати и създават трудности.

Седмичен хороскоп РАК

Шанс за делова стабилизация,

Решенията, които ще вземете през следващите дни ще помогнат да подредите приоритетите в живота си по-бързо, без да се лутате в различни посоки. Седмицата е твърде благоприятна за вашата делова реализация от гледна точка на парични печалби и за нови начинания в професионалната сфера. Астологичната картина за седмицата ясно подчертава, че ще действате мощно и ще достигнете до реализация на целите си – делови, обществени,лични и пр. Петък е благоприятен, а уикендът – много напрегнат. Проблемите не отстъпват и през делниците на това седемдневие, от които определено най-успешният ден ще бъде четвъртък.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Вярвайте в шанса си

Имате добра енергия, която ще ви подтикне да търсите повече възможности за изява на способностите си. Много важно е да вярвате в шанса и възможностите си относно реализацията на целите и ангажиментите ви през седмицата. Измина една голяма част от доста тежък и мъчителен етап на напрежение. С бързи крачки се приближавате към края му, който ще настъпи със завършването напредстоящия месец юли. Петък ви носи промени, а уикендът е благоприятен. Понеделник и вторник са по-трудни и напрегнати, а сряда и четвъртък разкриват много добри възможности за напредък.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Преодолейте колебанията

Притесненията ви по съпътстващи ви проблеми ще отстъпят място на по-ведро отношение към тях. В делови план предстоящият седмичен период гарантира добри възможности за реализация, но мнозина от Девите са разколебани за решителни действия и по-често позициите им са колебливи вместо да са непоклатими. Истина е, че в момента около мнозина от вас цари неяснота, която не може да ви амбицира за конкретни действия – особено в бизнеса. Петък е нестабилен за сметка на успешният уикенд. Понеделник и четвъртък са хубави, но вторник и сряда са напрегнати.

loading...