Седмичен хороскоп за периода от 14 до 19 януари

Седмичен хороскоп ОВЕН Позитивни възможности Повишавайки съзнанието си на по-високо ниво, ще променяте условията, правейки с тях живота по-спокоен. Седмицата ще е плодородна за онези Овни, които са...

374 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Позитивни възможности

Повишавайки съзнанието си на по-високо ниво, ще променяте условията, правейки с тях живота по-спокоен. Седмицата ще е плодородна за онези Овни, които са планирали дейността си и са готови да действат ефикасно за реализиране на проектите си. Определено може да се каже, че навлизате в период на делови напредък, а някои са готови да преминат на по-висока длъжност. Петък е успешен, а събота ще е напрегната. Неделя ви ангажира с материални задачи. Понеделник ще е силно емоционален. Във вторник финансова сполука. Сряда ще е нервна, а четвъртък е успешен.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ
Доста напрегнат период
В забързано темпо ще започне седмицата за повечето от вас, развивайки трескава дейност. Труден и нервен период, през който преобладаващата част от Телците ще действат енергично и по предварително изграден план, но въпреки това успехите не са гарантирани. Големите трудности се свързват с работата и бизнеса, а някои от зодията ще останат силно разочаровани от хора, в чиято помощ са били напълно убедени, но надеждите им са се оказали напразни. Петък, уикенда и останалите дни без успешния вторник носят напрежение.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Действайте по-ефикасно
Отворени сте за новостите и ще приемете с готовност изяви, които биха ви обогатили със знания и опит. През новата седмица преобладаващата част от Близнаците ще бъдат твърде зависими от емоционалната си настройка. Професионалните проблеми ще предизвикат доста напрежение у мнозина, а решаването им изисква повече търпение и настойчивост. Ще ви е трудно да се освободите от неудобствата, ако не преодолеете предварителната си настройка. Петък носи промени, а уикендът – нерви. Понеделник и вторник са хубави, а следващите отново нервни.

Седмичен хороскоп РАК
Делова и лична сполука
На работното място или в професионалните си отношения много от вас ще получат заслужено високи оценки, което ще повиши финансите и самочувствието им. Огромна част от Раците ще действат по делата си особено усърдно през периода, което означава и добра финансова реализация. Освен наситената делова програма се очертават и много други задължения относно дома, контактите с приятели и тези в обществените среди. Петък, събота, понеделник и четвъртък ще са успешни и ползотворни. Останалите дни – напрегнати и нервни. Необходимо е да укрепите емоционалната си същност.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Към възстановяване

loading...


Коментари