Седмичен хороскоп за периода от 14 до 20 май

Отдавна ви е време. Направили сте всички анализи, така че повече няма за какво да губите време в тях. Най-късно във вторник е добре да направите първата крачка....

872 0

Отдавна ви е време. Направили сте всички анализи, така че повече няма за какво да губите време в тях. Най-късно във вторник е добре да направите първата крачка. Ако забавите нещата може да не се решите и да загубите ентусиазъм. В личен план нещата са на кантар. Вие преценявате кое ще натежи повече.
Седмичен хороскоп Телец

Бъдете по-сигурни в себе си и в способностите ви. Сега е време да атакувате служебни върхове, които прекалено отдавна гледате отдолу. Позволени са всички средства, които съвестта ви може да издържи. В личен плана замразете нещата. Сега не е време за сериозни стъпки в тази насока.

Седмичен хороскоп Близнаци

Това е седмица за отърваване от всичко излишно. Напълно прави сте в желанието си да се отървете от неща, които предизвикват единствено отрицателни емоции у вас. Бъдете по-настоятелни в искания ви. В крайна сметка животът е само един, за да го живеем по начин, който не ни харесва.

Седмичен хороскоп Рак

Това е седмица за намаляване на темпото. Това не означава да намалите активността до нула. Периодът е подходящ за планирани на пътувания и срещи за близките 1-2 месеца. В средата на периода ви очаква интересно предложение. Заслужава си да го обсъдите по-задълбочено.

Седмичен хороскоп Лъв

Това е седмица за промени. В служебен план нещата отдавна изискват нов подход. Сега е момента да обсъдите ситуацията и да определите новите правила с колегите ви. Дайте повече свобода на останалите ако сте на ръководен пост и ако сте видели, че нововъведенията работят. Периодът е подходящ за избор на домашен любимец.

Седмичен хороскоп Дева

Това е седмица за сериозни крачки в личния живот. Сега може да действате с размах. Отдавна изживявате мечтите си, но само вътре в себе си. Време е да им дадете шанс да видят бял свят. Бъдете подготвени за това, че реалността може да се различава от бляновете ви, но ако разликата е незначителна не изпадайте в паника.

Седмичен хороскоп Везни

loading...