Седмичен хороскоп за периода от 14 до 20 май

Седмичен хороскоп ОВЕН Не се отпускайте Настроението ви ще е променливо и често ще търсите начини за разтоварване от напрежението. Етап е доста благоприятен за реализация на идеи...

870 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Не се отпускайте

Настроението ви ще е променливо и често ще търсите начини за разтоварване от напрежението. Етап е доста благоприятен за реализация на идеи и цели от делово и друго естество. Действайте интензивно, защото социалните условия са твърде нестабилни и отпуснете ли се ще последва провал. Силен шанс за напредък предоставя партньорството. Петък е труден. Събота е благоприятна, а неделя не е лоша но ще е много напрегната. Понеделник ще е успешен. Вторник е нервен, а сряда е тежка. Много благоприятен и успешен се оказва четвъртък.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Сполука чрез партньорство

Ще се посветите на занимания, разкриващи мислите и чувствата, които ви вълнуват през тези дни. Успешната реализация на целите си през седмицата ще се осъществи на база партньорство. Голяма част от Телците обаче ще действат чрез хитри удари, считайки, че именно този е стилът, който ще им осигури желаните постижения. Заблуждавате се! Проекти тласкани напред чрез хитрост и измами ще се провалят. Петък и уикенда са успешни. Понеделник ви носи късмет, но е тежък. По този начин – с трудности и неудобства се очертават и следващите дни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Много напрежение

Продължава успешният ви ход. За Близнаците ситуацията през периода е доста неприятна поради изразителната нестабилност, характерна в различни сфери за голям процент от родените в зодията. Ролята на кавгите и нечестните взаимоотношения ще е водеща. Златното правило е ― увеличете толерантността и отзивчивостта, за да реализирате целите си. Петък е тежък, а уикендът преминава по-добре. С изключение на по-благоприятния и успешен вторник, останалите дни на тежки.

Седмичен хороскоп РАК

Успех в личните дела и въпроси

Ще постигнете максимума в усилията си, работейки върху идеите и реализирайки ги бързо и без затруднения. Засиленото напрежение в обществените среди, предизвикано от наличието на много трудно решими проблеми, не отминава Раците през периода, който обаче се характеризира с личен успех за вас. Реализацията на деловите цели ще се движи тромаво и разочароващо. Това обаче не пречи да сте настоятелни при решаването на интересуващите ви въпроси. Петък е тежък, но уикендът е надежден. За понеделник много нерви и успех. следващите дни са напрегнати.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Намален шанс

Енергични и обичащи ще работите по осъществявате на подредените си житейски приоритети. Неприятностите на Лъвовете през седемдневието ще са плод на липсата на сполука при осъществяване на лични цели и относно сключването на партньорски споразумения за делово взаимодействие.По тези причини етапът ще е много нервен. Ако се овладявате ще ви потръгне. Петък и уикендът ще са много нервни и неприятни. Такъв е и понеделник, но той ви носи късмет. Вторник и четвъртък ще са успешни, а сряда ще ви изненада с неочаквани промени.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Съобразявайте се с условията

С лекота ще се ориентирате в обстановката около вас. Представителите на Дева са хора с изразителни практически способности и притежават много качества, но през предстоящата седмица ще се наложи повече да се съобразявате с външните фактори, отколкото с желанията си. В противен случай може да се окажете блокирани от обстоятелствата, и да последва застой. Петък ще е успешен, а събота и неделя са по-трудни. Понеделник, вторник и сряда ще са успешни, но и много нервни. Четвъртък е блестящ.

loading...