Седмичен хороскоп за периода от 15 до 21 април

Седмичен хороскоп ОВЕН Ползотворен период Ако отчитате застой в делата си, споделете проблемите си с онези, на които се доверявате. Представителите на Овен разполагат с добри възможности за...

1103 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Ползотворен период

Ако отчитате застой в делата си, споделете проблемите си с онези, на които се доверявате. Представителите на Овен разполагат с добри възможности за реализация на личните и материалните си цели, защото шансът им за успех е силен, освен че и късмет няма да им липсва. Преобладаващият процент от родените в знака ще долавят нюансите в обстоятелствата и ще действат успешно. Петък ще е успешен, а в събота ще ви помогнат точните преценки. Неделя е добра, а понеделник и вторник затрудняват. В сряда и четвъртък действате успешно.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Реализирани цели

Ще търсите допълнителни възможности за подобряване на доходите си, предвид порасналите ви нужди. Предстоящият седмичен етап ще е успешен за реализацията на материалните ви цели. Всички от зодията ще действат умело в наличните условия. Ще се възползват без задръжки от всички възможни правомерни и неправомерни средства за да осъществят намеренията си. Петък и събота са доста успешни. Неделя е по-слаба. Понеделник ще ви затрудни, а вторник е успешен. Сряда ви сблъсква с трудности, а четвъртък ще ви радва с хубави постижения.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Добро справяне

През идващите дни настроението ви ще бъде отлично. Това обаче не бива да ви подтиква към нетактичност. Вярната преценка на хора и обстоятелства ще дадат правото на Близнаците да се възползват от съществуващите реалности по най-добрия начин. Разполагате с прекрасния шанс да организирате плодотворен съюз, чрез който да осъществите интересите си. В обществените среди ще се сблъскате с проблеми. Петък и почивните дни са неприятни и мъчителни. Проблеми носи и понеделник. Вторник и четвъртък са успешни, а сряда ще премине в напрежение.

Седмичен хороскоп РАК

Хубави условия за напредък

С основание ще се радвате на внимание и порасналият си авторитет. Седмицата предоставя чудесни условия за постигане на ярък успех във вашите лични и делови ангажименти, освен че предоставя шанс за реална сполука на база осъществяване на лични идеи. Част от Раците ще бъдат здравословно притеснени през периода и ще им се наложи да се лекуват. Петък ще ви ангажира с материални дела. Събота е успешна, но и много нервна, а неделя е само нервна. В понеделник – труден успех. Следващите дни ви носят сполука.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Оформят се промени

Неосъществени желания ви пречат да постигнете вътрешен мир и да погледнете с вяра в бъдещето. За представителите на Лъв предстои една изпълнена с дразнения седмица. Обстоятелствата през периода ще предизвикат доста напрежение у голяма част от родените в зодията, което ще се отрази неблагоприятно върху душевността и личната ви стабилност. Важно е да се владеете и да не влизате в сблъсъци и разправии. Петък ще е доста напрегнат, а събота е надеждна и успешна. Следва не особено приятната неделя, а делниците са неудобни и носят промени.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Отстранете колебанията

С делова активност ще посрещате всяко предизвикателство, като показвате професионализъм и рутина в работата си. В делови план новият седмичен период гарантира добри възможности за реализация, но мнозина от Девите са разколебани за решителни действия и по-често позициите им са колебливи, вместо да са непоклатими. Истина е, че в момента около вас цари неяснота, която по никакъв начин не може да ви амбицира за конкретни действия. Петък и събота са благоприятни за реализация, а неделя – не. Делниците ще ви радват със сполука, но и напрежението не е малко.

loading...