Седмичен хороскоп за периода от 15 до 21 октомври

ОВЕН Делови успехи и здравословни притеснения Не се притеснявайте да изразявате открито мислите и да се борите за идеите си. Предстоящият седмичен период е надежден за реализацията ви...

859 0

ОВЕН

Делови успехи и здравословни притеснения

Не се притеснявайте да изразявате открито мислите и да се борите за идеите си. Предстоящият седмичен период е надежден за реализацията ви в много отношения.

Най-важната ви задача е да се заемете с укрепването на позициите си. Действате ли активно в това направление, до месец и половина постигнатите резултати ще са блестящи. През делниците ще отстраните пречки. Финансовите ви постижения ще са на ниво. Така ще е през всички делници. Очертават се здравословни проблеми, които ще тормозят мнозина от родените в зодията.
ТЕЛЕЦ

Необходимо е високо ниво на концентрация

Живейте с повече настроение, предстоят ви успешни реализации, с които ще удовлетворите част от търсенията си. Телците очакват положителна развръзка на проблемите си, но без наличието на активни действия в условията на достатъчно стабилна подкрепа ситуацията едва ли ще е ползотворна за вас. Съдбовните данни за периода категорично подчертават, че късметът ви е силен и ще подкрепи усилията ви. Петък е напрегнат, но ще е успешен. Уикендът е по-труден и неприятен. Без благоприятният четвъртък, делниците и особено тежката сряда са затрудняващи.

БЛИЗНАЦИ

В условия на нестабилност

Затруднения от различен характер ще ви карат да търсите нови начини и контакти за преодоляването им. Голяма част от Близнаците са на път да преодолеят постоянно присъстващата в живота имдвойственост. Това може да се постигне единствено чрез волеви усилия, които за моментанаистина трябва да приложите, защото започва важен етап за вашата лична и делова реализация. Петък ще е напрегнат, а в събота мнозина са отпуснати. Неделя е проблематична. С изключение на активния и успешен четвъртък, другите делници са напрегнати и създават трудности.

РАК

Шанс за делова стабилизация,

Сетивата ви са отворени за новостите, които ще ви подтикват задълбочено да ги анализирате. Седмицата е твърде благоприятна за вашата делова реализация от гледна точка на парични печалби и за нови начинания в професионалната сфера. Астологичната картина за седмицата ясно подчертава, че ще действате мощно и ще достигнете до реализация на целите си – делови, обществени,лични и пр. Петък е благоприятен, а уикендът – много напрегнат. Проблемите не отстъпват и през делниците на това седемдневие, от които определено най-успешният ден ще бъде четвъртък.

ЛЪВ

Вярвайте в шанса си

В много отношения с работата, присъствието, идеите и предвижданията си се превръщате в опора за повече хора, очаквайки от вас закрила, полезни съвети, финансова и морална подкрепа. Много важно е да вярвате в шанса и възможностите си относно реализацията на целите и ангажиментите ви през седмицата. Измина една голяма част от доста тежък и мъчителен етап на напрежение. С бързи крачки се приближавате към края му, който ще настъпи със завършването напредстоящия месец юли. Петък ви носи промени, а уикендът е благоприятен. Понеделник и вторник са по-трудни и напрегнати, а сряда и четвъртък разкриват много добри възможности за напредък.

ДЕВА

Преодолейте колебанията

През следващите дни бъдете по-внимателни към себе си, не си позволявайте излишна показност и неспособност да се владеете. В делови план предстоящият седмичен период гарантира добри възможности за реализация, но мнозина от Девите са разколебани за решителни действия и по-често позициите им са колебливи вместо да са непоклатими. Истина е, че в момента около мнозина от вас цари неяснота, коятоне може да ви амбицира за конкретни действия – особено в бизнеса. Петък е нестабилен за сметка на успешният уикенд. Понеделник и четвъртък са хубави, но вторник и сряда са напрегнати.

loading...


Коментари