Седмичен хороскоп за периода от 16 до 22 април

Седмичен хороскоп ОВЕН Добри възможности Дребните неща могат да се превърнат в съществени, ако се пренебрегват. Социалният живот като цяло ще продължи да е напрегнат, но личните ви...

1572 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Добри възможности

Дребните неща могат да се превърнат в съществени, ако се пренебрегват. Социалният живот като цяло ще продължи да е напрегнат, но личните ви възможности за успех съвсем не са малко ако стриктно прокарвате стратегията си,и избягвате противоречията, особено с хора от административните среди. Петък и събота предоставят добри възможности за успех. Неделя е хубава. Следващите дни без успешния четвъртък ще са по-трудни и напрегнати.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Проявете повече активност

Ако е времето на почивката ви – работата не е водеща тема за вас през тези дни. При Телците ситуацията за момента е по-спокойна. Проблеми се очертават по някои въпроси от делово естество, които зависят от административни фактори. По принцип за разрешими след известно време. В общо линии периодът ще е успешен за целите ви. Петък, както и уикендът ще са благоприятни. Напрежението през делниците е най-осезателно в понеделник и вторник. През следващите два дни отново има нерви, но ситуацията ще е по-благоприятна.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте агресивността

Ще се посветите на занимания, разкриващи мислите и чувствата, които ви вълнуват през тези дни. При Близнаците се забелязва раздвижване, посоките на което трябва настойчиво да следите, за да отстранявате негативните фактори, предизвикващи противоречия и неразбирателство. Това в момента е най-добрата тактика за реализацията на вашите цели, тъй като конфликтите тотално ще парализират обстоятелствата и благоприятните влияния. В дните петък, вторник и сряда не проявявайте агресия. Останалите от периода са благодатни за делата ви.

Седмичен хороскоп РАК

Избягвайте рисковете и кавгите

Мобилизирайте се и отхвърлете нещата, които ви пречат да се чувствате свободни. Наличните обстоятелства не говорят за непреодолими трудности, но е важно да действате последователно и търпеливо, освен че не бива да залагате на рисковете. Избягвайте противоречията чрез дипломатични ходове, и възможностите за успех ще нараснат чувствително. За петък е важна активността. Уикендът, както и понеделник са успешни дни. Силно напрежение носят вторник и сряда, а в четвъртък избягвайте противоречията, защото ще прераснат до кавги.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Добри възможности

Бъдете търпеливи в общуването си и се отнесете с разбиране към чуждите решения. Успехът на повечето от Лъвовете през настоящия период ще се дължи предимно на хитруване, което ясно подчертава, че трайността му ще е временна. Действате ли по значими въпроси не бива да си го позволявате, за да успеете в намеренията си, което се отнася и до важните делови контакти. В петък и през уикенда ще постигнете успех. Понеделник ви носи силен късмет, а вторник е тежък. Ярко напрегнати се оказват и следващите – сряда и четвъртък.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Проявете търпение

Има новости около вас, които ще продължават и занапред да ви изненадват и носят добро настроение. Девите добре знаят, че когато прокарват стратегията си търпеливо, но и настоятелно, винаги достигат до успех. В този смисъл периодът е благоприятен, и по правило не позволава успех чрез прибързване. С малки изключения, сполуката ще ви споходи и във всекидневните рутинни дела. Хубавият успешен петък е следван от благоприятен уикенд. Понеделник е напълно успешен, но вторник и сряда ще са доста напрегнати и нервни. Силни нерви и за четвъртък.

loading...