Седмичен хороскоп за периода от 16 до 22 септември

ОВЕН Ползотворни условия Активността ви през следващите дни ще е впечатляваща. Характеристиките за социалното развитие на Овните през предстоящото седемдневие са благоприятни. Просперитетът ви ще зависи изцяло от...

537 0

ОВЕН

Ползотворни условия

Активността ви през следващите дни ще е впечатляваща. Характеристиките за социалното развитие на Овните през предстоящото седемдневие са благоприятни. Просперитетът ви ще зависи изцяло от активността. Делова нестабилност ще притеснява ленивите и хитрите.Във финансовите взаимоотношения не допускайте конфликти. Петък и уикендът предоставят материален успех. Много добри възможности за сполука разкриват понеделник и вторник. Сряда и четвъртък не са лоши, но са по-напрегнати и нервни.

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте позициите си

Изпълнени сте от творческа енергия и кроите нови планове за бизнеса си. Представителите на Телец трябва да са много внимателни и предпазливи през периода, защото са застрашени от точните удари на враговете си. Необходимо е мнозина да заздравят личните си позиции, защото нестабилността хвърля сянката на недоверието върху социалния и деловия ви имидж. Петък е напрегнат и изпълнен с кавги, а събота и неделя са по-добри. От следващите дни успешни са понеделник и вторник а сряда и четвъртък са нервни и трудни.

БЛИЗНАЦИ

Хубави възможности за напредък

Ежедневието ви ще е изпъстрено с преживявания, сред които ще има и нервни сътресения. Предстоящото седемдневие ще разкрие добри възможности за реализиране на вашите делови цели. Необходима е много работа, както и преодоляването на някои фактори в стила на мисленето ви, които създават условия за нестабилност. Точно казано, това е хитруването. Освободете се от него. Петък ще е много нервен, а събота ви разкрива чудесен шанс. Неделя, понеделник и вторник са благополучни. Сряда също, но е нервна. Четвъртък е много напрегнат.

РАК

Силен шанс за желана реализация

Амбицирани сте и съсредоточено работите върху осъществяване на планираните промени на работното си място. Раците ще разполагат с превъзходни възможности за реализация на личните и деловите си цели през периода, и ще постигнат много добри резултати чрез подкрепата на хора от обществените среди.Не се ангажирайте с договориране през тези дни. Подобни уговорки са застрашени от провал.В петък намирате решение на личен въпрос, а в събота – тежък сблъсък с конкуренти. Следващите три дни са спокойни и сполучливи. Сряда и четвъртък са напрегнати.

ЛЪВ

Много напрегнат етап

Енергиите през седмицата ще са с различно въздействие върху вас, при някои подтикващи към активност, при други – към гордост и крайни оценки. Настроението на мнозина от Лъвовете е формирано от гняв и недоволството, предизвикани от притисналите ги финансови проблеми. Но не се отпускайте! Владейте нервите с повече воля.Този етап може да продължи два месеца и половина. Седемдневието ще е напрегнато и повечето от представителите на Лъв ще поддържат мрачно настроение. Петък и уикендът ще са доста напрегнати. Понеделник и вторник са по-спокойни. Следващите са трудни.

ДЕВА

Не допускайте дестабилизация

Горди и със самочувствие, ще отхвърлите всяка зависимост и ще покажете устойчивостта си във всичко. За Девите е наложително да вземат незабавни мерки срещу застрашително нарастващите атаки от нечия страна, целящи дестабилизацията ви. Вашата главна задача е да се пазите от ударите и провокациите на противниците ви, и да защитавате територията си. При това не говорим само за предстоящото седемдневие. Петък и събота ще са много напрегнати. През следващите три дни спокойствието е относително, защото напрежението не намалява. В сряда и четвъртък нерви.

loading...