Седмичен хороскоп за периода от 16 до 22 юли

ОВЕН Енергични и успешни С добро настроение ще се отдадете на личните си дела. Този етап е много добър за реализация на вашите цели, но всички представители на...

741 0

ОВЕН

Енергични и успешни

С добро настроение ще се отдадете на личните си дела. Този етап е много добър за реализация на вашите цели, но всички представители на Овен трябва да се съобразят с едно много важно изискване, а то е – никакви кавги с никого! Това време подчертава, че сте достатъчно уравновесени на вътрешен план, но едновременно това и твърде избухливи към околните. Очертават се много успешни контакти. Петък и уикенда са трудни и нервни. В следващите два дни напрежението продължава но носят успех. Сряда е хубава, а четвъртък неприятен.

ТЕЛЕЦ

Владейте агресивността си

Ще се изправите пред трудности извън семейството и ще срещнете препятствия там, където най-малко очаквате. При Телците надделява агресивността, което ще доведе до конфликти в службата и бизнеса. Периодът ще е напрегнат за мнозина. Владейте се, защото обричате начинанията си на неуспех. В контактите с приятели и влиятелното обкръжение се очертават много лъжи и измами. Финансовият успех ще е налице. В петък отстранявате проблеми. Събота носи успех, а неделя – неприятности. Такъв ще бъде развоят и в понеделник. Следващите дни са благоприятни.

БЛИЗНАЦИ

Не влизайте в конфликти

Периодът се свързва с изявеното ви присъствие на професионалната сцена. Много енергични в делови и личен план, Близнаците имат шанс за реализация на интересуващите ги цели, но и при вас няма да е лесно. Ако сте конфликтни, ще се сблъскате с препятствия. Количеството на преодолените едва ли ще ви задоволи. За преговарящите възникват големи затруднения. Петък и събота ще са успешни. Затруднения възникват в неделя. Понеделник и вторник са доста неприятни. Сряда е тежка, но печеливша. Четвъртък е сполучлив. Носи успехи.

РАК

Бъдете активни

Опитът и знанията, които имате ще ви помогнат по-лесно да се справите със затрудненията, каквито няма да липсват през тези дни. Чрез силната си интуиция ще уловите много вярно и точно лошите влияния от околните през периода, а нова е достатъчно, за да избягвате контактите с въпросните личности. Действайте по делата си активно! В конкуренцията е вашата мощ. Не ви липсват хубави възможности. В петък постигате успех. в тази светлина изпъква и уикендът. Понеделник ще е неприятен, а вторник е хубав за печалби. Сряда ще е печеливша с повече усилия. Четвъртък е благодатен.

ЛЪВ

Делови неприятности

Образователни програми, работа, пътувания и лични ангажименти ще запълвате времето ви през тези дни. Трудностите и неприятностите при Лъвовете не са малко, а новата седмица се оказва особено напрегната и изпълнена с кавги в службата. Избягвайте ги, защото ще навредят ва бизнеса ви и ще пречат на реализацията ви. По финансови дела и в обществените контакти бъдете внимателни. Очертават се много измами. Петък ще е напрегнат. Носи промени. Събота е хубава, а неделя – тежка. Делниците ви носят сполука, но ще са много напрегнати и с доста неприятности.

ДЕВА

Психически напрегнати

Без излишни колебания и с разумни действия ще пристъпите към изпълнение на програмата си. През този период явно и при Девите проблемите не са малко, защото психическото ви напрежение видимо е нараснало. Със служебните си задачи ще се справите перфектно. По-трудно ще се осъществяват делата на бизнесмените, където се очертават много лъжи и мошеничество. Финансовите си цели също ще реализирате трудни и в условията та остри кавги. Петък е успешен, а събота е много трудна. Неделя е хубава. От делниците неприятни ще са понеделник и четвъртък.

loading...