Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 септември

Седмичен хороскоп ОВЕН Начало на много активен период Финансови затруднения събуждат у вас неподозирани сили за справяне с кризата, които ще се проявят през следващите дни. За разлика...

1206 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Начало на много активен период

Финансови затруднения събуждат у вас неподозирани сили за справяне с кризата, които ще се проявят през следващите дни. За разлика от други години сега действате активно, което според астрологичните канони означава, че календарният период до следващия ще бъде наситен с лични и делови задачи и не бива да отлагате във времето изпълнението им.

Петък е благодатен, а уикендът идва с напрежение. Понеделник и сряда са сполучливи. Разкриват добри възможности. Вторник и четвъртък ще са трудни.
Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Действайте в съдружие

Разумно и с мисъл за бъдещето ще развивате уменията, оставайки адекватни във всеки един момент от развитията около вас. Истинското начало е този период за вас, а през тази година тя започва добре за вас. Деловият план акцентира върху необходимостта от действия в съдружие. Проблематична ще е материалната реализация на деловите ви проекти. Обърнете сериозно внимание на здравето си! Шофиращите да са изключително внимателни. Петък и уикендът ще са нервни и напрегнати.Такива ще са също вторник и четвъртък, а понеделник и сряда са добри.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Мобилизирайте се!

Активно ще се включите в живота около вас, като следвате и собствената си програма. От днес Близнаците се изправят пред етап, наситен с желания и с трудно решими проблеми. Контактите в обществените среди ще са обнадеждаващи, но стопроцентовата реализация на целите и стремежите ви е съмнителна, защото хората на чиято помощ разчитате ще ви измамят. Петък и събота са благоприятни, а неделя ще е нервна. Понеделник е добро седмично начало, но мнозина губят темпото през следващите делнични дни.

Седмичен хороскоп РАК

Стегнете се!

Преодолявайки различни затруднения, ще продължите да работите по приоритетните си задачи. В началото на този период е належащо представителите на Рак да си дадат ясна сметка за причините, поради които негативните събития ви преследват последователно, неотклонно и яростно, застрашавайки сигурността ви. Повече от необходимо е да се мобилизирате. Разполагате с шанс за това. Петък и събота са положителни, а неделя и понеделник ще са много нервни. С изключение на добрия четвъртък, другите дни ще са трудни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Начало на положителни промени

В делови план ви предстои напрегната работа. Задачите, които сте предвиждали, като леки, ще се окажат с повишена трудност. От дълго време насам усилено и с увеличаващо се темпо се разгръща тенденция за положителни промени в личен план. Краят на отминалата седмица ознаменува прекратяването на личните проблеми и навлизането в чудесен жизнен и социален етап от развитието ви. В петък успявате чрез хитрост. Добри ще са резултатите и в събота, а неделя ще е нервна. Понеделник носи промени. Вторник ще е утежнен, а сряда и четвъртък макар и трудни са успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Повишете оборотите

Философските ви настроения ще насочат силите ви в посока, която трудно ще реализирате. В момента Девите не се изявяват в пълен умствен и физически капацитет, което естествено се отразява неблагоприятно върху реализацията им, но много скоро ще ви подкрепи някой и всичко ще тръгне по познатия начин, характерен с успех и добра реализация на цели и проекти. Очертават се финансови проблеми, предизвикани от партньори. Петък и уикендът са ползотворни. Всички делници ще са успешни, но и нервното напрежение няма да е малко.

loading...


Коментари