Седмичен хороскоп за периода от 18 до 24 декември

Седмичен хороскоп ОВЕН Мобилизирайте се Градивността ви ще ви издигне на една нова, по-съдържателна позиция в духовен план. Новото седемдневие ще предостави на Овните добри възможности за професионален...

1357 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Мобилизирайте се

Градивността ви ще ви издигне на една нова, по-съдържателна позиция в духовен план. Новото седемдневие ще предостави на Овните добри възможности за професионален напредък, за удовлетворителни печалби и за реализация на делови цели. Късметът ви е много силен, но това едва ли ще е достатъчно за успех във всичко. Налице за мнозина от зодията е отпускане и недостатъчна активност при реализирането на готови за осъществяване проекти.Мобилизирайте се, за да успеете! Неделя и вторник са по-спокойни. Останалите ще са тежки.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Силно напрежение

Добрите перспективите пред вас са пропорционални на желанието ви да работите и да се развивате. От гледна точка на шанс за финансов успех и за реализация на целите в бизнеса, седмицата предоставя добри условия. Главният въпрос се свежда до възможността да се възползвате от условията, което едва ли ще е лесно ако не овладеете повишената си нервност. Задължително е да го сторите, защото ще последват събития, които ще ви лишат от стабилност. Всички дни от периода са много нервни и напрегнати, което силно ще затрудни разгръщането ви.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте нервите

С хубави емоции ще поддържате доброто си настроение днес. Близнаците добре знаят, че слабото им място са нервите, а качественото им овладяване изисква повече волеви усилия. Периодът ще ви сблъска с изненадващо развитие на делови въпроси. Тези събития не бива да ви изваждат от равновесие, защото ще допуснете грешки, които ще окажат лошо влияние върху ситуации свързани с бъдещето. Петък не е лош, но е много нервен. Уикендът е по-добър. Понеделник и вторник са тежки. Следващите дни са по-добри.

Седмичен хороскоп РАК

Стабилизирайте се емоционално

Заетостта ви изисква да се съсредоточите и да изпипвате всичко до най – малката подробност. Вашата делова реализация и контактите в близкия кръг и обществените среди ще са на завидно ниво. Трябва на наблегнете на емоционалната си стабилизация. Личи, че в това отношение сте нестабилни и трудно се мобилизирате, за да реагирате правилно при нечия атака. В петък проявете повече активност за реализиране на целите. Уикендът е добър но има и нерви.Повече напрежение е валидно за понеделник и четвъртък, а вторник и сряда са по-спокойни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Засилена нестабилност

Добрата ви физическа и духовна форма ще ви позволи да проявите активността си в много посоки. Представителите на Лъв са най-силно засегнати от силите предизвикващи нестабилност. Причината за появата й е така характерната за вас липса на търпение.Периодът ще е доста труден за действащите в бизнеса. В тази сфера се очертават промени, включително и неблагоприятни. В петък кавги и силно напрежение. Уикендът е благоприятен, а понеделник ще доста труден и ярко напрегнат. Следващите дни от периода са сполучливи за реализация на целите.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Отстраняване на пречки и проблеми

При условие, че не се поддавате на нервна превъзбуда в службата и деловите среди, ще успеете да реализирате професионалните си задачи. Седмицата ще е успешна за отстраняване на пречки, и за финансови постижения. Петък е напрегнат, но успявате. Уикендът е с по-нервна неделя, но е добър. Понеделник е много труден. Напрегнат е и вторник, а другите дни са добре.

loading...