Седмичен хороскоп за периода от 18 до 24 юни

Седмичен хороскоп Овен Желанията и замислите ви ще се изпълнят в зависимост от това до колко са истински. Не се насилвайте да правите нещо, което не е по-вкуса...

647 0

Седмичен хороскоп Овен
Желанията и замислите ви ще се изпълнят в зависимост от това до колко са истински. Не се насилвайте да правите нещо, което не е по-вкуса ви.

Няма да може да излъжете никого, но най-вече не лъжете себе си. Сряда е добър ден за смяна на посоката в професионален план. Четвъртък и петък са дни, в които е добре да се оглеждате за нови възможности за работа или професионално израстване. Решаването на личните проблеми оставете за почивните дни, като осигурите романтична обстановка за целта.
Седмичен хороскоп Телец
През тази седмица е много важно да смените подхода. Това важи с пълна сила за въпроси, при решаването на които срещате трудности прекалено дълго време. Не си мислете, че по този начин ще изневерите на себе си. Става въпрос за положителна и наложителна промяна, която ще ви донесе доста дивиденти. Положителният ефект ще усетите и в личен план, където постъпка на половинката ви ще ви изненада приятно.

Седмичен хороскоп Близнаци
Не се колебайте да се включите в мероприятие със социална значимост. Освен доброто дело дейността ви ще ви помогне да създадете нови контакти, които в бъдеще ще са ви от полза. Помислете по какъв начин можете да ангажирате и семейството ви в новото ви начинание. След сряда поставете на първо място интересите на близките ви. Назрели са въпроси, които не може да игнорирате.

Рак
Тази седмица ще ви залее вълна от любов. Вие напълно сте заслужили щастието си, като сте си взели немалко поуки. Не оставайте да почивате на лаврите си, не и прекалено дълго. Може да станете още по-щастливи и не се съмнявайте в това. Планирайте пътуване в близките дни.

Седмичен хороскоп Лъв
Тази седмица някои ваши занемарени потребности ще напомнят за себе си. Погрижете се липсата им да не окаже влияние върху нервите ви и си дайте това , от което имате нужда. Отървете се от чувството за вина. За да са добре вашите близки вие също трябва да сте добре. Ако трябва го обяснете по най-миролюбивия начин.

Седмичен хороскоп Дева
През тази седмица ролята на самотния играч няма да ви донесе полза. Още в понеделник помолете ваши колеги да ви помогнат в изпълнението на задачите и разпределете отговорностите. Заложете на търпението и дипломацията. Прибързаните решения и действия може да ви донесат непоправими щети. В семейството също спазвайте добрия тон. Периодът не е подходящ за изясняване на отношения.

loading...


Коментари