Седмичен хороскоп за периода от 2 до 8 април

Седмичен хороскоп ОВЕН Владейте нервността си На работното място са възможни размествания и дори по-крайни стъпки за запазване на извоюваните вече позиции. Овните ще демонстрират ярка активност за...

1136 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Владейте нервността си

На работното място са възможни размествания и дори по-крайни стъпки за запазване на извоюваните вече позиции. Овните ще демонстрират ярка активност за реализацията на целите си, но съчетана с изразителна нервност, която ще ги сблъска с мъчно преодолими затруднения и пречки, издигнати от противниците. За някои от зодията не са изключени и удари. Внимавайте! Петък ще е много напрегнат и неприятен. Уикендът ще ви радва с успех. Сполука ще ви донесе и понеделник. През следващите три дни е необходимо да действате много внимателно.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Ярка нервност

Добре обмислените ви идеи ще намерят своето място в заниманията ви през тези дни. Предстоящата делова седмица ще е много нервна и напрегната за Телците. Най-неприятното ще е, че противник ще ви нанесе точен, тежък и коварен удар, който ще засегне финансовите цели и ще се окажете в позицията на губещи. Пречки ще възникнат и за реализацията на деловите ви цели. Петък е неуспешен и доста напрегнат. Уикендът ви носи сполука. Следващите три дни ще са доста напрегнати и трудни. Малко по-добър е четвъртък.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Нерви и трудности

В чудесно настроение са повечето от вас днес, което е предпоставка за успешен и ползотворен работен ден. При Близнаците положението не е особено различно. Мнозина от представителите на зодията ще се окажат цел на някои от враговете им, а атаките на последните ще попречат за реализация на целите ви. Към казаното следва да се прибавят и външните проблеми, които ще ви създадат доста главоболия. Липсата на шанс е характерна в петък. Събота носи остри кавги, а неделя е по-добра. В понеделник отстранявате проблеми, а следващите ще са много напрегнати.

Седмичен хороскоп РАК

Период за анализи

Отворени сте за предизвикателствата на ежедневието, като не пренебрегвате и текущите си задачи. Отворени сте за предизвикателствата на ежедневието, като не пренебрегвате и текущите си задачи. Новият седемдневен период издига серия от трудности пред Раците в настоящото време, характерно с високо ниво на напрежение. Сега е наложително да се оттеглите малко назад и да направите преоценка на начините на действие, подходът и пр. фактори, от които зависи професионалната и финансовата ви сполука. Петък не е благоприятен.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Напрегната седмица

Съдбата стимулира всяка ваша инициатива насочена към създаване или разширяване на бизнеса съвместно с ваши познати, приятели, роднини. Доста напрегнат период, през който ще ви е трудно да реализирате всичко, с което сте се заели и което предварително сте решили. Това се отнася за деловата ви реализация, където не е изключено да последват доста разочарования поради пропуснати възможности или неочаквани изменения в хода на събитията. Психически сте претоварени и няма да достигате до ефективни решения.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Много напрежение, но и успехи

Устремени напред, ще забрави за несгодите и разочарованията, които имахте до скоро. Девите са пред етап, изпълнен с много напрежение и пречки, преодоляването на които изисква много усилия. У мнозина личат силни душевни притеснения, свързани с домашния живот или интимното партньорство. Тук има проблеми, до чието разрешение ще достигнете на по-късен етап. Напрегнат, но и успешен ден се оказва петък. Събота е нервна, а неделя е по-благоприятна. Трудният и неприятен ден ще бъде вторник. Следващите дни разкриват по-добри възможности.

loading...


Коментари