Седмичен хороскоп за периода от 2 до 8 септември

Овен През тази седмица очаквайте неочакваното. Там, където не очаквате нищо ще се появи не лоша възможност и дори сериозни предимства пред останалите. От друга страна от място,...

577 0

Овен
През тази седмица очаквайте неочакваното. Там, където не очаквате нищо ще се появи не лоша възможност и дори сериозни предимства пред останалите.

От друга страна от място, където сте сигурни, че ви чакат само хубави неща може да се разочаровате. Каквото и да се случва, важното е да бъдете благодарни, тъй като всичко ще се случва по наистина най-добрият за вас начин. В личния живот може да настъпят промени, които ще ви дадат повече щастие, но и повече отговорности.
Телец
Тази седмица малко ще се поуспокоите и ще си дадете кратка почивка, за да обмислите създалата се ситуация и да набележите планове за бъдещи действия. По-често ще се замисляте за бъдещето и ще строите дългосрочни планове. От една страна, това е добре, тъй като сериозното отношение към живота ще ви е от полза и ще ви помага в постигането на успехи. Но от друга, ако постоянно се вълнувате какво ви очаква утре, вместо да живеете в днешния ден, животът ви може да стане безинтересен.

Близнаци
През тази седмица е добре да пестите ресурси и сили, тъй като енергийният ви потенциал ще бъде малко понижен. В живота ви може да нахлуят различни стресови ситуации и за да избягвате конфликтите, ще трябва да сте сдържани и внимателни. Ако имате достатъчно силен характер и никакви конфликтни ситуации не ви плашат, то март може да се окаже доста благоприятен месец. Главното е сами да не провокирате разправии и да заобикаляте рискованите ситуации.

Рак
През тази седмица ще бъдете заети предимно с личния си живот. У мнозина у вас ще възникне непреодолимо желание да обичат и да бъдат обичани. И за да направите мечтата си реална, няма да пожалите ни сили, ни време, ни средства. Не забравяйте, че главната тайна на обаянието ви е загадъчността и възвишената емоционалност. Бъдете естествени – няма нищо по-ценно от това.

Лъв
През тази седмица настроението ви ще е приповдигнато, а на самочувствието ви ще може да се завиди. Това в никакъв случай не е лошо. В средата на периода ще сте затрупани с работа. Правете всичко, без да бързате. Може да се каже, че това е доста щастлив период за вас, но само при условие, че не позволявате да ви манипулират и твърдо знаете какво искате. Създайте романтичен момент през почивните дни с половинката ви.

Дева
Седмицата ще носи много и най-различна информация. А вече сами трябва да отсеете зърното от плявата. В този период голямо влияние в живота ви може да окаже пътуване или общуване с хора от далече. Независимо че в отношенията ви с околните няма да има сериозни проблеми, бъдете внимателни при нови запознанства, за да не се озоват в обкръжението ви двулични и ненадеждни хора. Възможно е някой от близките ви да ви въвлече в неприятна история, затова, преди да отстъпите и да се съгласите, добре си помислете нужно ли ви е това!

loading...