Седмичен хороскоп за периода от 2 до 8 юли

Седмичен хороскоп ОВЕН Напрежение и неудобства На работното място ще се интересувате повече от собствената си подготовка и по-малко ще ви вълнуват проблемите на околните. Овните започват предстоящото...

968 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Напрежение и неудобства

На работното място ще се интересувате повече от собствената си подготовка и по-малко ще ви вълнуват проблемите на околните. Овните започват предстоящото седемдневие с надежда за реализация на целите си, но практическото осъществяване на намеренията ви ще е затруднено от външни пречки и неочаквано възникнали проблеми, които ще блокират ситуацията. Петък и уикенда се оказват неорганизирани и неудобни. Ще затруднят реализацията ви. Понеделник и вторник са по-добри. Ще ви радват с успехи. Сряда е променлива, а четвъртък идва с емоционални проблеми.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Добри постижения

Открили сте силните си страни, работете за усъвършенстването им, като ги трансформирате в успешни реализации. Чрез щастливи ситуации и точно премислени действия, Телците ще успеят да осъществят целите си през периода. Имате вярно усещане за ситуацията, а деловата ви сполука до голяма степен ще се дължи на формираното съдружие с някого, но е задължително да сте много внимателни, защото ситуацията е нестабилна. В петък ще отстранявате проблеми, а уикендът и понеделник са успешни. Във вторник не се отпускайте! Сряда и четвъртък ще са ползотворни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Бъдете предпазливи!

Говорейки открито за намеренията и целите си и в сътрудничество с подходящите хора. Предстоящото седемдневие ще е доста напрегнато за Близнаците. Най-неприятно изненадани ще се окажат онези от зодията, които ще повярват, че ще успеят да реализират целите си чрез прилагане на „неуловими” хитрини. Не залагайте на този ход, защото със сигурност ще загубите! Бъдете много внимателни през периода! Ясно подчертана е загубата на стабилност. Петък и събота са добри, а неделя носи промени. Тежкият делник е вторник. Другите са добри.

Седмичен хороскоп РАК

Активизирайте се за отстраняване на проблемите

Добре преценявайте действията си, не правете неща, които да ви отдалечават от другите. Мнозина от Раците ще бъдат атакувани чрез здравословни проблеми през периода, а за някои неудачите ще бъдат свързани със семейството, дома или работата. Ако се амбицирате за премахването им, макар и не лесно ще успеете в обозрими срокове. Мнозина от родените в зодията ще намерят крепка опора в обществените среди. Петък и уикендът ще са успешни. Положителното влияние е валидно и за другите дни. Внимавайте най-вече със здравето!

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Успех и пълнота

Ще работите върху само подготовката си, задълбочавайки познанията си в сфери. Седмицата предупреждава за проблеми в здравословен план. Нищо сериозно, но не рискувайте и не експериментирайте в това отношение. Някои от зодията ще бъдат силно разочаровани от контактите си с близки и приятели. За деловата си сполука е най-добре са работите в съдружие с човек от обкръжението. Петък ще донесе промяна в сегашната ситуация. Събота е хубава, а неделя ще е трудна. Делниците ще ви радват с успехи и пълнота.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Делови и финансови неудобства

Онова, върху което трябва да се съсредоточите сега е собствената ви инициатива, активност и желание за действие.Предстоящият седмичен етап никак не е лош в личен план, но е характерен с проблеми от финансово естество за мноз ина, а в не малко случаи въпросните неудобства засягат и деловите реалности в службата. За момента е необходимо да приемете ситуацията. След два месеца ще възникнат условия за промяна. Петък, уикендът и понеделник ще са успешни за осъществяване на намеренията ви. Следващите три дни ще са нервни, напрегнати и проблемни.

loading...


Коментари