Седмичен хороскоп за периода от 20 до 26 август

Седмичен хороскоп ОВЕН Делова сполука и лични проблеми Седмицата няма да бъде от най-леките за вас. Внезапни обрати и събития, който могат да променят посоката на интересите и...

429 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Делова сполука и лични проблеми

Седмицата няма да бъде от най-леките за вас.

Внезапни обрати и събития, който могат да променят посоката на интересите и търсенията ви. Периодът говори за неудобства в личен план, засягащи в повечето случаи здравословното състояние на родените, а за някои предизвиква остри семейни разправии. Деловата ви изразност ще е значителна през седемдневието, а някои от Овните ще бъдат мотивирани за смяна на работата си. Петък е благоприятен за целите ви.
Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Напрежението продължава

Дайте простор на въображението и творческата си насоченост. Водени от професионални амбиции ще повишите динамиката на живота, възползвайки се от добрите възможности, които ви се дават. За доста Телци ситуацията продължава да е незавидна и доста напрегната, а това отеква негативно и върху здравословното състояние на мнозина. Предстоящият седмичен етап ще ви зарадва с добри възможности за възстановяване на личните и социалните позиции и ще ви разкрие нови възможности за реализация на целите.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Добра седмица

Няма да ви липсват трудни моменти и често ще мислите, че се трудите напразно. Обединете усилията си с тези около вас и заедно довършете започнатите задачи. Въпреки че поради специфични причини сега темпото на Близнаците е по-слабо от друг път, което съвсем не означава изоставане, новото седемдневие изисква засилено внимание по всички въпроси, които представляват интерес за вас в настоящето и бъдещето. Петък е изключително успешен, а уикендът ще ви затрудни. Понеделник е слаб, а вторник е благоприятен. Следващите два дни преминават динамично и ще ви радват със сполучливо развитие.

Седмичен хороскоп РАК

Проявете настойчивост

Бъдете търпеливи и не пресирайте събитията, желаейки по-скоро да видите резултатите. Ще ви занимават различни въпроси, но мислите и енергията ви ще са насочени най-вече към професионалните и лични дела. През новата седмица мнозина от представителите на Рак ще действат вероломно, за да реализират материалните или личните си цели. Такъв стил не е препоръчителен, защото ще ви създаде проблеми за близкото бъдеще, а сега ще ви донесе равни по количество придобивки и загуби. Действайте правомерно. Петък и уикендът ще са доста трудни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Стабилни и успешни

Покажете с мисленето и действията си, че сте носители на позитивна енергия и заедно с другите работете в подкрепа на добрите идеи и решения. С поглед, устремен напред, ще се посветите на всичко, в което съзирате възможности за професионално развитие. В момента представителите на Лъв са истински стабилни и разполагат с чудесни възможности за осъществяване на лични, професионални и финансови цели. Притежавате силен късмет за реализация на цели в професионалния сектор. Разчитайте на него и няма да се окажете подведени. Петък предоставя шанс за финансов успех, а уикендът е труден.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Към нови хоризонти

По убедителен начин ще работите и живеете, показвайки силата на духа си. Живота ще ви поднесе изненади, които в повечето случаи ще са приятни и желани. Представителите на Дева са в преход към по-голяма самостоятелност, поради което новия седмичен период ще заеме важно място за по-значителната и независима изразност на родените в зодията. Този петък ще е твърде успешен и печеливш. Събота преминава спокойно, а неделя ще е трудна и напрегната. В понеделник не се предоверявайте! Възможна е измама!

loading...