Седмичен хороскоп за периода от 20 до 26 май

Седмичен хороскоп ОВЕН Планирайте прецизно ангажиментите си Кариерата ви се развива по възходяща линия и утвърждава авторитета ви. Очертаващите се добри възможности за професионален растеж ще утвърдят авторитета...

1051 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Планирайте прецизно ангажиментите си

Кариерата ви се развива по възходяща линия и утвърждава авторитета ви.

Очертаващите се добри възможности за професионален растеж ще утвърдят авторитета ви по всички направления. С добри намерения ще тръгнете в една битка, която ще се окаже по-сериозна от първоначалните ви представи. Точно планираните действия и ефективните проекти за бъдещето са надеждната основа за реализацията на вашите цели и всички Овни, които се придържат към такъв стил на изява, ще осъществят намеренията си. Избягвайте противоречията!Влиятелен човек ще попречи временно за осъществяването на материална или финансова цел. Петък, събота и неделя са много нервни.
Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Към стабилизация

Сдържайте емоциите си, не превръщайте ситуациите в непостижими трудности. Доброто, което носите в себе си ще ви прави добронамерени и към хората, с които общувате. Представителите на Телец навлизат в етап на стабилизация, която не веднага, но до четири седмици ще се разгърне, и ще ви зарадва с добри резултати. Погрижете се по-качествено за състоянието на нервите си! Прекалено раздразнителни сте и допускате тежки грешки, каквито по друго време не правите. Петък ще бъде напрегнат, а уикендът много нервен. Понеделник, вторник и сряда са успешни и носят добри резултати. Четвъртък ще бъде напрегнат.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте нервите си

Ще следвате приоритетите си и в повечето случаи ще подобрявате качеството си на живот. Новият седемдневен етап е добър от гледна точка на условия за реализация на целите от лично и делово естество, но ще е много нервен за всички Близнаци. Мнозина ще действат усилено, за да коригират взаимоотношенията на хората от обкръжението си, но тази активност много често ще се оказва напълно безплодна. Петък и уикендът ще са много нервни и напрегнати. Понеделник и сряда са хубави и успешни, а следващите отново ще са напрегнати.

Седмичен хороскоп РАК

Успешни действия

Предстоящите събития ще ви погълнат изцяло и ще ви направят по-отговорни и към себе си, и към всички останали. Заедно с близките си ще споделите вълнението на деня и ще търсите най-топлите думи, за да изразите вниманието и обичта помежду ви. Етапът е много благоприятен за осъществяване на намеренията ви в професионален и личен аспект, както и за ефективни действия, засягащи реализацията на битови цели. Почти всички родени в зодията ще успеят с осъществяването на цели и въпроси, касаещи намеренията им от обществен порядък. С трудности се сблъскват действащите в бизнеса. Петък и уикендът ще са трудни. Понеделник и четвъртък са успешни, а вторник и сряда ще се неприятни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Успешен етап

Спокойно можете да отстъпите част от задачите на онези, които работят с вас или за вас. Ще насочите енергията си основно в сферата на интересите си и от там ще дойдат средствата, които очаквате. Мнозина от Лъвовете са изправени пред прага на истинските човешки ценности, досегът с които ще им позволи да обогатят душевните си предпочитания, без това да спре или да намали професионалната и материалната им реализация. Твърде благоприятни са и възможностите ви за финансови постижения. Петък е печеливш, но носи и кавги, които ще лишат някои от компанията на близък приятел. Уикендът и следващите го делници ще са успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Внимавайте!

Наясно сте с живота си и с очакванията си от него. От вас зависи той да стане по-добър и за това с желание ще се отдадете на работата си. Ще ви привличат предизвикателства, съизмерими с постиженията на хора, от които се възхищавате. Много напрегнат период. За реализацията на целите си през тази седмица мнозина са готови да действат дори безскрупулно, но и по този начин едва ли ще успеят, защото ще се сблъскат с корави противници, които безусловно ще осъществят намеренията си. Действайте толерантно и не си създавайте неприятности. Петък ще е много напрегнат и неприятен, а уикендът носи ярка сполука. Такава ще ви радва и в следващите два дни, а сряда и четвъртък са тежки.

loading...