Седмичен хороскоп за периода от 20 до 26 ноември-За кои зоди ще се окаже щастлива седмицата

Седмичен хороскоп Овен Тази седмица в двойката може да възникнат сериозни въпроси за решаване относно бъдещето ви. Празниците изкарват на преден план всичко, свързано със семейството и не...

886 0

Седмичен хороскоп Овен

Тази седмица в двойката може да възникнат сериозни въпроси за решаване относно бъдещето ви. Празниците изкарват на преден план всичко, свързано със семейството и не се учудвайте на повишените желания на половинката ви в тази насока.

Ако вие сте на същото мнение – няма от какво да се опасявате. Ако мислите да изчакате, знайте, че това няма да продължи вечно и от вас все по-често ще се изискват отговори на съответните въпроси.

Седмичен хороскоп Телец

През тази седмица, дълго чакана придобивка може да се отложи. Това е подходящ момент да се запитате дали не придавате прекалено голямо значение на материалните неща. Огледайте се около себе си и се попитайте от какво действително имате нужда. Не лоша идея ще бъде да направите тазгодишните подаръци за близките си със собствените си ръце. В общи линии сега е време, в което да обърнете повече внимание на духовното. В личен план някои от приятелствата ви може да не издържат теста, но не бива да съжалявате за това.

Седмичен хороскоп Близнаци

Тази седмица на проверка ще бъде подложена толератността на общуването ви. Някой ще ви сподели тайна и е добре, колкото и да е голямо изкушението, да не се подавате да го разказвате дори на човек, който не познава първия. Не забравяйте, че никога не се знае кой кого може да срещне или какво може да разкаже на друг човек. В здравословно отношение не подценявайте захлаждането. Нека грижата за това да ви е топло бъде над тази за външния ви вид.

Седмичен хороскоп Рак

С компромиси се постигат много неща, но понякога заради тях остават малко от същността си. В търсене на сигурност може да загубите връзка с основните си желания. Понякога се налага да рискуваме, за да постигнем щастието си. Ако по-важно ви е да се чувствате спокойно ще трябва да направите някои жертви за себе си. Бъдете готови обаче да почувствате известна липса след време. Сега е добре за помислите и да претеглите на кое държите повече и с кое бихте могли или не да живеете в бъдеще.

Седмичен хороскоп Лъв

Седмицата ще бележи преминаването от един етап в живота ви към друг. През първите три дни на периода може да се развихрите романтично, докато все още имате желание и съответната настройка. След сряда обстоятелствата ще насочат вниманието ви към дейности, свързани с висшето образование. Не се колебайте да осъществите намеренията си ако имате желание да продължите усъвършенстването си в тази насока. Някои от вас ще имат успешни контакти с чуждестранни представители. Смело планирайте пътуване в чужбина.

Седмичен хороскоп Дева

Очаква ви една успешна седмица, благодарение на усилията, които сте положили през последните дни. Това не означава, че може да се отпуснете, но със сигурност ще усетите, че натоварването е намаляло. Периодът е добър за обсъждането на прекарването на предстоящите празници. Освен това е време да помислите за подаръците. Заложете на нещо малко, но със силно послание. Може да помислите да подпомогнете някой благотворителен базар с кауза, която ви е на сърцето.

loading...