Седмичен хороскоп за периода от 21 до 27 август: Материална сполука за Водолеите, …

Овен Плодотворни действия Реализацията на личните цели през седмицата не може да се подложи на съмнение.  Не с такъв успех ще осъществите и деловите си задачи поради кавги, но...

729 0

Овен

Плодотворни действия

Реализацията на личните цели през седмицата не може да се подложи на съмнение.  Не с такъв успех ще осъществите и деловите си задачи поради кавги, но като цялостна изява седмицата ще ви съпровожда със сполука. В петък постигате пълно разбирателство с околните, а събота, както и четвъртък са успешни, но и нервни. Паричен успех  в неделя и понеделник. Преодолявате проблеми във вторник, а следващите делници са успешни.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Овладявайте агресивността си

През седмица Телците ще са доста агресивни и често ще влизат в остри противоречия и единоборство. Въздържайте се, защото никак няма да е трудно да си навредите чувствително в службата или в обществените среди. Ще се сблъскате с не малко неприятности, които ще ви доведат до пределния праг на нервна издръжливост.  От началото на периода – до вторник включително, дните ще са успешни и благополучни. Сряда и четвъртък са затрудняващи.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Обстоятелства на засилена нервност

Сигурно е, че ситуацията около вас е силно наелектризирана. Присъстващите в обкръжението ви са източник на силно напрежение. Ако обстоятелствата продължават да се движат по тази линия на развитие, ще се достигне до много остро противопоставяне, което в много случаи може дори да е фатално. Петък е силно успешен, а събота е благоприятна. Неделя ще притесни мнозина здравословно. Следващите три дни са успешни, а четвъртък е нервен.

Седмичен хороскоп РАК 

Успешен период

Без да осъзнават, много Раци имат невероятната и доста неприятна способност да предават негативните си мисловни влияния на околните. Това влияние се отразява у приемниците много силно и създава условия за появата на силни противоречия. В тази връзка предстоящата седмица  ще е доста нервна в обкръжението на родените в знака. Но за вас дните на периода ще са добри. Единственият нервен  ден ще бъде четвъртък.

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Надежди за напредък

За представителите на Лъв предстоящото седемдневие е надеждно, макар че не би могло да се определи като спокойно по ред причини, които предизвикват значително напрежение. Все пак ситуацията се различава от други етапи и вдъхва надежди за положителни промени във всекидневието. Петък и уикендът ще са нервни, а понеделник ще бъде успешен. Вторник отново е нервен, а сряда ви носи много напрежение. В четвъртък действате бързо и успешно.

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Внимавайте! Седмицата е неприятна

Девите се изправят пред един доста напрегнат период, който може да се окаже крайно неприятен, ако не се въздържате и не действате с изключително внимание в сферите на вашите интереси. Ситуацията около вас е наситена с конфликти, които често ще ви провокират да вземете дейно участие в разгръщането им. Петък и събота са напрегнати, а неделя ще е неприятна. В понеделник сте активни. Във вторник действате хитро. Сряда и четвъртък са мъчителни.

loading...