Седмичен хороскоп за периода от 21 до 27 май

Седмичен хороскоп Овен През първите два дни от новата седмица ще имате достатъчно свобода да действате според вашите собствени правила. Ако в сряда от вас се изисква активност...

573 0

Седмичен хороскоп Овен
През първите два дни от новата седмица ще имате достатъчно свобода да действате според вашите собствени правила. Ако в сряда от вас се изисква активност трябва да я проявите, за да не пропуснете важен шанс.

В четвъртък и петък дейността, която ви очаква няма да ви натовари или поне ще ви умори приятно. В края на деня ще сте доволни от себе си. В събота и неделя се пазете от съмнителни предложения и слухове. Използвайте фантазията си, тогава тя ще е богата, за да направите времето незабравимо за половинката ви. Замислете се кога е била годишнината ви, за да не пропуснете някоя важна дата.
Седмичен хороскоп Телец

Това е седмица за наслада и спокойствие. Работата ви ще ви достави истинско удоволствие и дори ще релаксирате в офиса, но това носи риска да пропуснете някои нови събития около вас в служебната сфера. Вторник е подходящ ден за представяне на дори прекалено напредничави идеи. Просто тогава всички ще ви харесват. В сряда ви предстоят важни преговори. До такива може да се стигне дори без да са планирани. В четвъртък ще представяте дизайнерски проект, заложете на синия цвят. През някой от почивните дни задължително се разходете без посока, просто да се отърсите от насъбраната през седмица умора.

Седмичен хороскоп Близнаци

През тази седмица рутината и отегчението ще насочи уменията ви към разкриване на нови хоризонти. Във вторник и сряда не се притеснявайте да опитате нещо ново, отворени сте към всичко и това вече е половината успех, тъй като малко хора ще вярват, че сте способни да промените насоката си на действие, особено в работата. В четвъртък просто нищо няма да се случва, без да ви е скучно, а само – спокойно. В петък не търсете активно занимание, просто се оставете на течението на деня. През почивните дни ще настъпи пробуждане. Запишете всяка своя идея, защото ще са безценни и ще ви дадат възможност за едно ново начало.

Седмичен хороскоп Рак
През тази седмица вероятно ще сте най-веселият и жизнерадостен представител на зодиака в понеделник. Във вторник чарът ви ще пленява и с лекота ще постигате целите си. В сряда ще ви се наложи да се поизпотите, а в четвъртък ще трябва да отговаряте за ваша постъпка, която сте скрили от партньора си. Възможно е да имате и проблеми заради поведението на детето ви. Петък ще премине леко. В събота и неделя най-добре ще ви се отдават малките дейности, за които до сега не ви е останало време. Сериозните неща тогава няма да са на дневен ред.

Седмичен хороскоп Лъв
Това е седмица за посещение на творчески събития и създаване на красота. Освободете фантазията си и не се притеснявайте да изразявате напиращите във вас емоции. Белият цвят ще ви помогне в това. В сряда ако се занимавате с изобразително изкуство днес ще създадете една от най-революционните си творби. Работете с размах, не се колебайте да демонстрирате самочувствие. Последните дни от седмицата ще са силния ви период. Той обаче не е предназначен за активна работа, а за равносметка. Може и да се отдадете на заслужена почивка, за всеки случай дръжте до себе си „оръдията“ на труда ви.

Седмичен хороскоп Дева

Тази седмица може да ви се стори прекалено мотонна и еднообразна. Това, обаче, което трябва да направите, за я го разнообразите може да го измислите само и единствено вие. В средата на периода на преден план ще излязат организаторските ви качества. В петък смело раздавайте задачи и наставления, всички ще се съобразяват с вас. През почивните дни умората ще напомни за себе си. Ще ви се иска да се скриете в миша дупка. Някои от обкръжението ви, обаче ще очакват от вас да проявите активност на ниво.

Седмичен хороскоп Везни

Това е седмица, в която най-добре за вас ще бъде да се отпуснете и да не мислите за нищо. Понякога съдбата сама ни предлага развръзката, при това – добра. В сряда и четвъртък ще усетите пробуждане. Опитайте се да запомните това, което ви е довело до съответното състояние, за да може по-често да прибягвайте до този „спасителен“ вариант. В петък ако не сте сигурни в чувствата си, насочете енергията си в дейност, която ви носи признание и със сигурност няма да съжалявате за действията си. През уикенда може да усетите досада от всичко, което сте правили до сега, затова не се колебайте да опитвате нови неща с нови хора. Разширете хоризонта си.

loading...