Седмичен хороскоп за периода от 21 до 27 май

Седмичен хороскоп Овен През първите два дни от новата седмица ще имате достатъчно свобода да действате според вашите собствени правила. Ако в сряда от вас се изисква активност...

603 0

Седмичен хороскоп Скорпион

Това е седмица, в която да се доверите на интуицията ви. Тръгнете в посоката, в която ви води сърцето. Дните вторник и сряда ще бъдат като бяло поле върху, което смело може да начертаете плановете си. За повече късмет изберете белия цвят в облеклото си. Четвъртък и петък използвайте деня за активно общуване и срещи с хората, с които искате да работите. Внимателно записвайте всичко, дори най-малкия детайл. В бъдеще всичко, казано тогава ще ви бъде от полза. През почивните дни, докато останалите са по-отпуснати вие продължавайте в посоката, която сте поели в началото на седмицата. Действайте тихо и незабележимо за грандиозни резултати.

Седмичен хороскоп Стрелец

Това е седмица за прошка. Няма нищо по-благородно от това. Във вторник и сряда в работата очаквайте интриги от страна на ваш колега, който до скоро се е борил за симпатиите ви. За да се спасите от всичко това за четвъртък и петък съвсем спокойно може да си измислите семеен ангажимент, заради, който да си останете у дома. През почивните дни енергията напълно ще хармонизира с вашата. Лесно ще убедите брачния си партньор, относно ваше желание, с което той дълг време не се е съгласявал. За да бъдете по-убедителни представете идеята си, изпълнена в червено.

Седмичен хороскоп Козирог

Това е седмица за интересни предизвикателства за вас, свързани с личния ви живот и кръга от най-близките ви приятели. Във вторник може да научите неприятна новина, която да ви извади от равновесие за известно време. Имате право на това, оставете времето да ви успокои. В сряда и четвъртък се потопете в работата си, за да не мислите за личните проблеми, които ви измъчват. Сега и без това не може да намерите добро решение. Петък ще покаже разрешението им. Просто изчакайте. Почивните дни ще ви донесат така, очакваното спокойствие и душевен мир. Половинката ви може да ви изненада с чакана новина.

Седмичен хороскоп Водолей

Това е седмица, в която да проявите сериозна активност. Във вторник и сряда пак най-добре ще бъде да оставите плановете, свързани с личния живот за втората част от деня, а през първата да приключите служебните си задължения. В четвъртък помислете, кое е наистина важно за вас, защото какво си пожелаете днес – то ще се случи. И разбира се – внимавайте какво си пожелавате. Петък не обещава особени събития, ще имате рутинни задачи и може би ще ви се стори скучно. Никой обаче не е виновен за това, така че внимавайте да не изразите раздразнението си срещу невинен човек от обкръжението ви, най-вече през почивните дни.

Седмичен хороскоп Риби

Първите дни от новата седмица може да ви доведат до апатия. Във вторник и сряда събития около вас така или иначе няма да има, така че спокойно може да се отпуснете и да си насрочите срещи с ваши приятели, с които все по-често се разминавате напоследък. Четвъртък ще ви завърти във вихъра на много и значими събития. Понякога ще ви се струва, че от вас нищо не зависи и ще имате желанието да се пуснете по течението. Това, обаче не е така, просто се мобилизирайте. Почивните дни ще ви донесат очакван покой. Бъдете нащрек, не изпускайте нищо, от това, което се случва около вас. Активни действия, обаче, от ваша страна не се изискват.

loading...