Седмичен хороскоп за периода от 22-28 декември

Седмичен хороскоп ОВЕН Владейте се, за да няма проблеми Не потискайте чувствата си и не пренебрегвайте разума си. Седемдневието е благоприятно за осъществяване на деловите цели, които ще...

744 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Владейте се, за да няма проблеми

Не потискайте чувствата си и не пренебрегвайте разума си. Седемдневието е благоприятно за осъществяване на деловите цели, които ще реализирате чрез активизиране в професионалните среди и тези на бизнеса. Агресивността ви не е намаляла от предната седмица и ще ви създаде проблеми ако не я владеете.Във финансов план действайте внимателно. В тази сфера се очертават промени. Петък носи късмет, но и кавги. Събота е хубава, а неделя – тежка. Делниците са добри.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Начало на добри промени

Бъдете искрени в намеренията си и добронамерено работете за просперитета си. Надеждният подход за вашата успешна и удовлетворителна делова реализация през периода се корени в точното и стриктно предварително планиране. Движейки се по този път, ще достигнете до значителен успех. Очертава се началото на добри възможности за продуктивни промени. Петък и събота ще са напрегнати, а неделя е успешна и благоприятна. Успехът ще ви радва в понеделник и четвъртък, а вторник и сряда ще са по-напрегнати и мъчителни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Придобивки

Вървейки по пътя си ще срещате доброто и то ще ви подтиква към добронамереност във всичко. Благоприятен седмичен период, характерен с придобивки и с успешна реализация на деловите цели, но и с присъствието на повишена нервност. Етапът ви носи добри финансови постъпления. За мнозина от зодията се очертават допълнителни възможности за делова реализация, която естествено ше увеличи финансовия ви доход. Петък и събота са нервни, а неделя е по-добра. От делниците по-напрегнат ще е вторник.

Седмичен хороскоп РАК

Контролирайте нервите

Вникнете в детайлите на работното място и в отношенията с колегите си. Добър седмичен етап за реализация на лични и делови цели, но е видимо, че ще е неудобен за голям процент от Раците поради повишената им нервност. Пазете се от нелоялни хора в обществените среди. Ще ви атакувани чрез лъжи и измами. Наблегнете на професионалната си изява. Има данни,че ангажиментите ви ще нараснат. В петък не лъжете. Ще последват проблеми.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Разгръщат се промени

Покажете с мисленето и действията си, че сте носители на позитивна енергия и заедно с другите работете в подкрепа на добрите идеи и решения. Категорична характеристика за периода не може да се даде, защото предстоят промени, които на настоящия етап изглеждат положителни, но развитието им като такива ще зависи от вашата предстояща изява. Наложително е да се мобилизирате и да отстраните влиянието на случайни фактори,които може да се окажат затормозяващи.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Добро развитие

Предстоящото седемдневие е по-благоприятно от отминалото, но едва ли големият процент от представителите на Девите ще успеят да се освободят от натрупаното напрежение, за да разгърнат творческите си умения в градивен план. Успехът по планираните ви цели е сигурен, което е достатъчно доказателство за стабилност. Петък носи кавги и сблъсъци. Събота е тежка, а неделя – успешна. Делниците са благоприятни. Само сряда ще бъде по-напрегната.

loading...