Седмичен хороскоп за периода от 23 до 29 април

Седмичен хороскоп ОВЕН Много добри възможности На 20.04 в 06:12 ч. Слънцето ще излезе от вашия знак. За вас започва етап, разкриващ много добри възможности за реализация на...

1874 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Много добри възможности

На 20.04 в 06:12 ч. Слънцето ще излезе от вашия знак. За вас започва етап, разкриващ много добри възможности за реализация на материални цели. Видимо е, че представителите на знака ще действат много хитро, за да реализират целите си. Внимавайте и не преигравайте, за да не се окаже накрая, че сте се самоизмамили! Петък е успешен, а уикендът носи чудесни постижения. В понеделник успех и делови проблеми. Във вторник и сряда парични печалби, а четвъртък ще бъде напрегнат и проблематичен.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Планирайте перфектно реализацията си

След новолунието в знака на Овена Луната ще навлезе във вашия знак. Телците разполагат с добри възможности за успех, но няма никакви гаранции, че ще успеете да се възползвате от наличните обстоятелства, ако предварително не сте изградили перфектен план за действие, който следва да приложите много внимателно. За действащите в бизнеса се разкриват нови възможности. Петък ще е плодотворен и успешен. Събота е много нервна, а неделя е успешна. Понеделник и четвъртък са хубави, а вторник и сряда са тежки.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Насочени към стабилизация

На 18.04 в 04:46 ч. Сатурн променя движението си в ретроградно и ще намали силата на влияние на Меркурий, управляващата ви планета, което пък ще се отрази негативно върху енергетиката ви. Предстоящият седемдневен етап е доста благоприятен за реализиране на вашите лични и делови цели,и особено ще е успешен за подписване на договори, за сключване на споразумения и осъществяване на партньорства. Нервите на повечето Близнаци са изострени до крайност. Владейте се ефективно! В петък действате успешно.

Седмичен хороскоп РАК

Не губете времето си напрано

Ще имате възможност да реализирате поне едно от най-съкровените си желания през тази седмица. Заемете се плътно с реализацията на целите си, и не си губете времето с празни приказки в обществените среди и с приятели. За последните определено може да ся каже, че често послъгват, а това подчертава, че не са безобидни събеседници. Действяйте честно! Хитроумните маневри носят разочарования. Петък е доста благоприятен, а събота е нервна и неудобна. Неделя е хубава. В понеделник и вторник и успех и проблеми.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Успешно справяне

Вие много добре знаете, че където и да се появите ви забелязват и впечатлявате околните. Предстоящото седемдневие е доста важно за Лъвовете и ще им даде възможност да се справят с човек от обкръжението, чиито хитри и лукави действия са предизвикали вреди, или тепърва се готвят да осъществят подобно намерение. Периодът е благодатен за реализация на лични цели. В делови план се сблъсквате с трудности. Петък идва с лъжи и проблеми. В събота нерви и кавги, а неделя е хубава. Успехът е характерен и през следващите три делника.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Сполука, но и много нерви

Ако се натъкнете на някакви затруднения през тази седмица те ще се дължат основно на вредните ви навици във всякакъв аспект. Седмичният период е благоприятен за реализацията на вашите делови цели. Определението включва и ангажиментите извън страната. Възможностите ви за успех са изразителни. Проблеми ще имат само онези представители на Дева, които са запленени от стила „лъжи на дребно”. Не е препоръчително да опитвате.

loading...