Седмичен хороскоп за периода от 24 до 30 септември

Седмичен хороскоп ОВЕН Финансов успех И през следващите дни ще продължите с работата си върху задачи, най-вече от професионален характер. Ако има проблеми, те ще са свързани с...

916 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Финансов успех

И през следващите дни ще продължите с работата си върху задачи, най-вече от професионален характер. Ако има проблеми, те ще са свързани с личния живот. Не прибързвайте, едва ли някой е решил да ви вреди умишлено. Ще е добре да сте по-сдържани, за да избегнете неприятни инциденти. Съдбовните влияния безспорно гарантират реализация на заплануваните финансови цели. Петък ще е нервен, но успешен. Събота е чудесна, а неделя ще ви донесе силно напрежение, както ще е и в понеделник и вторник. Много важно е да бъдете внимателни.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Хубав период

Ако по някаква причина почувствате намеса в личните ви дела и свободата ви е накърнена, не се колебайте да отговорите достойно на атаките. Разногласията ще се просто нещо като логична последователност на събитията от днешния ден. За Телците се очертават делови новости през предстоящото седемдневие, а постиженията в материалната сфера, и въобще в интересуващите ви направления, ще реализирате с по-голяма настойчивост. Пазете се от стари врагове. При осъществяване ня контакти в обществените среди, също бъдете внимателни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Повишено внимание

Работата ви в екип ще наложи промени, които не бива да ви отказват от целите, които сте си поставили. Подредете срещите си. Не го ли направите ще изпаднете в паника и поне половината от днешните ви задачи ще останат за „после”. А няма да е добре. Не поддържате ли едно становище по даден въпрос, околните ще схванат нестабилността ви,и ще насочат ударите си именно в това поле. Просто демонстрирайте стабилност. Много нервен петък, печеливша събота и успешна неделя. Добрият делник ще е сряда. Денят ще е напрегнат като другите делници, но и достатъчно сполучлив.

Седмичен хороскоп РАК

Владейте се повече

Ще обогатявате знанията и опита си със занимания от различен характер, но най-често ще имат отношение към бизнеса и парите ви. Енергийният ви потенциал е нестабилен. По-лошото е, че и имунната ви система е слаба. Намалете физическото напрежение и по възможност не шофирайте. Предупреждението се отнася най-вече до материални и финансови въпроси. За някои засяга взаимоотношенията с интимния партньор. Внимавайте да не се достигне до крах. петък и събота са успешни, а неделя, понеделник и вторник ще са утежнени. Сряда е успешна и благоприятна, а четвъртък се оказва чудесно начало на нов, доста благоприятен етап.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Смирен период

Кариерата ви се развива по възходяща линия и утвърждава авторитета ви. Бъдете предпазливи и дистантни. Не обсъждайте лични въпроси и професионални намерения само, за да блеснете в компанията. Контролирайте его-то си. Налице са данни, подчертаващи че срещу вас ще се насочат подли удари, чрез които някой ще цели да съсипва авторитета ви, да подрива устоите ви, или да ви нанесе финансови и материални вреди. Не участвайте в съмнителни начинания и се пазете. Петък и събота ще са успешни. Трудна е неделя. От делниците успешен и по – приветлив е четвъртък.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Добър шанс

Усвоените уроци са отворили сетивата ви към събитията, които предстои да се случат около вас. Всички погледи са насочени към вас. През тази седмица ще получите подкрепа дори от там, от където най-малко очаквате. Всички погледи са насочени към вас. Пълнотата при реализация на деловите цели ще се движи успоредно със сполучливите ангажименти в обществото. В бизнеса бъдете внимателни и не достигайте до конфликти.Ще имате проблеми с хора от близкия кръг. Петък и събота ще са благоприятни за реализация на целите. Трудна и неорганизирана е неделя. Понеделник и вторник издигат пречки. По-добри ще са следващите два дни.

loading...


Коментари