Седмичен хороскоп за периода от 24 до 30 юни

Седмичен хороскоп ОВЕН Ползотворен етап За пореден път ще покажете на света независимостта си и решимостта ви да вземате смели, аргументирани и правилни решения. Седмичният период ще е...

993 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Ползотворен етап

За пореден път ще покажете на света независимостта си и решимостта ви да вземате смели, аргументирани и правилни решения. Седмичният период ще е напрегнат. Наложително е да сте настойчиви за реализацията на целите си, защото пред вас постоянно ще се издигат пречки. Онези Овни, които в момента са се насочили към осъществяването на интересуваща ги цел, да се активизират и да проявят решителност. Ще успеете! Петък и събота ще са ползотворни. Неделя също, но е по-напрегната. Понеделник е успешен, а вторник и сряда ще са нервни.Четвъртък ще бъде печеливш.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Успявате с най-важните си цели

През седмицата най-често ще ви занимават въпроси от политически, социален, професионален и личен характер. Преобладаващата част от Телците ще успеят да осъществят най-важните си намерения, които на настоящия етап обхващат предимно финансови цели. Ще действате успешно. Ще реализирате намеренията си в пълнота чрез подкрепата на съмишленици от обкръжението ви, готови да ви помогнат. Петък е плодотворен. Събота ще ви затрудни, а неделя и понеделник ще са успешни. Нервни и трудни ще са вторник и сряда, а четвъртък отново е успешен.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Добри възможности, но и доста напрежение

Разумни и прагматични, ще пристъпите към отговорностите си с повече внимание и грижи. Предстоящият седмичен етап е благоприятен за Близнаците и гарантира чудесно справяне със задълженията и стабилни постижения в деловата сфера и при реализацията на целите в обществения сектор.Във взаимоотношенията ви – лични и делови ще има напрежение, но не ви липсват възможности да ги отстраните навреме. Петък и уикенда ще ви радват с успех. Делниците не са лоши, но за мнозина ще са изпълнени със засилено напрежение.

Седмичен хороскоп РАК

Пазете се от враговете си

Ще обогатявате знанията и опита си със занимания от различен характер, но най-често ще имат отношение към бизнеса и парите ви. Неоспорим факт е, че деловата стабилност на Раците е подчертана, което за вас означава сигурност и спокойствие. Някои личности от обкръжението ви, които не желая да квалифицирам, приемат сполуката ви недоброжелателно и със сигурност ще се опитат да ви навредят.Бъдете по-наблюдателни и се пазете. Петък не блести с нищо, но следващите три дни ще са ползотворни. През оставащите дни от седмицата действайте със значителна енергичност по делата си.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Доста напрегнат период

С опит и самочувствие ще се справите със затрудненията си, без да позволявате на умората и стреса да се отразят на нормалните ви взаимоотношения и делови контакти. Деловите среди и реализацията на професионалните цели носят ярко напрежение за Лъвовете през седмицата. Мнозина от зодията ще имат основателна причина да се разправят безпощадно с хора, чиято намеса в делата им е изключително вредна. В този смисъл периодът се оказва напрегнат и ще тласне мнозина към укрепване на позициите. Ползотворният ви ден през седмицата ще е събота. Всички останали дни в по-малка или по-голяма степен ще са напрегнати.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Нови възможности

Променените условия ще ускорят темпото ви на работа и живот, провокирайки умението ви да организирате и следвате изпълнението на целите си. През тази седмица Девите ще имат шанса да се заемат с нова делова дейност. Към такава изява ще се насочат онези от зодията, за които условията на настоящата работа не ги удовлетворяват. Останалите от знака ще имат възможността да разширят полето на изявата си и да обогатят ангажиментите си. Няма да е лесно, но когато раздвижването е по-изразително, винаги се явява недоволство. Напрежението е характерно за почти всички дни през настоящия период.

loading...