Седмичен хороскоп за периода от 25 до 31 март

Последната седмица на март ще бъде динамична и малко напрегната. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. Овен Меркурий...

584 0

Последната седмица на март ще бъде динамична и малко напрегната. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Меркурий и Нептун ще са в съвпад през тази седмица като при това Меркурий ще излезе от ретроградното си движение.

Важните събития за представителите на вашия знак ще са свързани с разкриване на някаква тайна или възможност да се включите в организация, състояща се от ограничен брой подбрани членове.В началото може да сте въодушевени, но скоро ще забележите подробности, които са ви убягвали и отношението ви леко ще се промени.

В края на седмицата Марс, вашият управител, ще премине от Телец в Близнаци. Приемайте събитията в тяхната цялост и не се вторачвайте в детайли, които ще ви попречат да си изградите ясна концепция за обстановката, в която се намирате.

Телец

Новите контакти през тази седмица ще завладеят почти изцяло вниманието ви. Първоначално ще ви заредят с оптимизъм. Всичко ще ви изглежда много по-идеално, отколкото е в същност. Виновница за това ще е вашата планета-управител Венера, която ще навлезе в знака на Рибите и ще засили желанието ви за социални изяви.

Постепенно ентусиазмът ви ще спадне и след като Меркурий излезе от ретроградното си движение преценката ви ще е доста по-реална, по-обективна. Не е изключено да установите, че сте попаднали в „погрешната“ компания. За щастие, ще сте в благоприятната позиция да взимате самостоятелни решения и да се дистанцирате когато намерите за добре.

Близнаци

В началото на седмицата вероятно ще се наложи да се справите с някои неприятности. Фактите не винаги ще са достатъчно ясни и ще ви е трудно да прецените ефекта от решенията си. Въздържайте се от резки промени, свързани с работата и бизнеса поне докато Меркурий не излезе от ретроградност. След това ще получите допълнителна информация и е възможно да разкриете интрига, която се плете зад гърба ви за ваша сметка и от която ще успеете да се предпазите. Навлизането на Марс във вашия знак ще повиши активността ви.

Ще сте в състояние да издържите на много по-високи физически и психически натоварвания и е подходящо да проведете лични или делови разговори, които до момента сте отлагали, защото са ви били трудни. Ще ви хрумнат интересни компромисни решения на спорните въпроси. За промяна на работното място е рано да се мисли.

Рак

Не е изключено през тази седмица възприятията ви за действителността да са доста по-идеалистични от обикновено. Да се ентусиазирате от случайно подсказана идея, която ще ви се стори единствен начин за реализиране на всички неосъществени до момента цели. Изграждайки си „въздушни замъци“ ще пропуснете важни подробности, които след време ще причинят не само неприятни преживявания, но и материални загуби.

В този смисъл е желателно да обсъждате всички свои категорични решения с близките си и да се вслушвате в мнението им. То ще е доста по-обективно от вашето. Не е препоръчително да се включвате в нови групи по интереси. Ще си пропилеете времето напразно и няма да научите нищо ново. По отношение на бизнеса опасностите може да са свързани със служебно пътуване или със задгранични партньори. И в двата случая се подготвяйте старателно и не си изграждайте прекалено високи очаквания за резултатите. Избягвайте споровете с роднини на брачния партньор.

Лъв

В началото на седмицата не е изключено да усетите леко неразположение, отпадналост, липса на тонус. Причината е тривиална, нарича се „пролетна умора“ и не е показател за болестно състояние. В този смисъл не е желателно да употребявате силни лекарства без лекарско предписание. Достатъчно е да си създадете правилен режим за труд и почивка и да го спазвате. Да ходите пеша поне половин час дневно или, ако сте в състояние, да се придвижвате с велосипед.Сериозните проблеми ще са свързани с уреждане на финансови въпроси. Нито давайте, нито взимайте заеми.

Не се занимавайте с управление на чужди пари, внимавайте какви документи подписвате, не правете застраховки, не променяйте тарифните си планове, не си откривайте кредитни карти. Дори да не станете жертва на измама може да претърпите загуби в резултат на техническа грешка. Когато установите, че това се е случило ще бъде късно и няма да сте в позиция за внасяне на корекции. За щастие, любовта ще разсее „черните краски“ на ежедневието и романтичните отношения ще са основният източник на положителни емоции.

Дева

Както вече стана дума, Меркурий, вашата планета-управител, през тази седмица най-после ще излезе от ретроградното си движение. Съвпадът й с Нептун, обаче, създава условия за деформиране на информационния поток. И, ако останалите знаци малко или много може да станат жертва на измама, на нереална преценка, то представителите на знака Дева, твърдо стъпили на земята, ще са по-скоро инициатори на погрешни действия. Ще си спестите сериозни неприятности, ако през тази седмица нищо не обещавате и не подписвате никакви договори.

Дори съвсем дребни на глед пропуски ще се отразят доста зле на отношенията ви.Особено опасно е да си изграждате нереални илюзии на романтична и любовна тема. Онова, което си мислите, че ви се „полага по право“ няма да е връзка, заредена със силни чувства, а нечий груб опит за вмешателство в личния ви живот. Вярвайте на шестото си чувство, а не на приятелските коментари и анализи за перспективата на интимните ви отношения.

loading...